Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pēc uzbrukuma autobusam pārcelta "Copa Libertadores" otrā finālspēle

Ints Megnis
Ints Megnis

Pēc uzbrukuma autobusam pārcelta "Copa Libertadores" otrā finālspēle
"River Plate" līdzjutējs policistu priekšā. Foto: AFP/Scanpix

Pēc pretinieku fanu uzbrukuma komandas autobusam sestdien pārcelta Dienvidamerikas prestižākā futbola klubu turnīra "Copa Libertadores" otrā finālspēle starp Argentīnas grandiem "Boca Juniors" un "River Plate".

Pirmā finālspēle notika pirms divām nedēļām un noslēdzās ar rezultātu 2:2, turklāt to pārcēla par 24 stundām laikapstākļu dēļ. Sestdien bija paredzēta otrā spēle, tomēr "Boca Juniors" autobusam, kad tas ieradās stadionā, uzbruka pretinieku līdzjutēji, apmētājot to. Uzbrukumā tika izsisti vairāki autobusa logi un "Boca Juniors" spēlētāji cieta no plīstošajiem stikliem, kā arī asaru gāzes, ko varētu būt raidījusi policija, cenšoties izklīdināt uzbrucējus.

"Viņi uzbruka mums no visām pusēm," teica "Boca Juniors" kapteinis Pavlo Peress, kurš sākotnēji tika nogādāts slimnīcā, bet vēlāk atgriezās stadionā. Sākotnēji Dienvidamerikas Futbola federācija (CONMEBOL) divreiz mainīja spēles sākuma laiku, bet beigās pārcēla dueli uz svētdienu, kad tam plānots sākties plkst. 22:00 pēc Latvijas laika.

"Šādos apstākļos spēle būtu izkropļota," teica CONMEBOL prezidents Alehandro Domingess, sakot, ka par pārcelšanu vienojušies abu klubu prezidenti. "Viena komanda nevar spēlēt, bet otra nevēlas spēlēt pret pretinieku, kas nav optimālajā kondīcijā."

Kad spēle sākotnēji tika pārcelta vien par aptuveni stundu, vairāki iesaistītie teica, ka "Boca Juniors" spēlētājus vēlas piespiest doties laukumā. "Pavlo tikko atgriezās no slimnīcas un viņam ir pārsējs uz acs. Citiem komandas biedriem ir brūces. Mums uzbruka ar gāzi. Nevaram spēlēt šādos apstākļos," teica Eiropā labi zināmais Karloss Tevess, kurš pašlaik pārstāv "Boca Juniors".

Šī ir pirmā reize, kad divas Argentīnas komandas iekļuvušas "Copa Libertadores" finālā, tāpēc duelis tiek saukts par lielāko klubu maču Argentīnas vēsturē.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2018-11-25 02:03, pirms 6 gadiem
Ja rītdien spēle notiks, būs viena no visu laiku skatītākajām spēlēm pasaulē..... Tāda ažiotāža sacelta .....

Cerams, ka iegūtās 24h Bocas fani rītdien neuztaisīs par lielu traģēdiju, lai atriebtos Riverplate atbalstītājiem....

Pa lielam, spēle būtu jāatceļ vispār, diez vai rītdien futbolisti būs gatavāki.... kurs normāls pēc tādiem notikumiem var mierīgi aiziet gulēt....

     [+] [-]

, 2018-11-25 04:17, pirms 6 gadiem
piekritu pirmajam komentaram! pazistams cilveks no argentnas zinjo ,ka trakas lietas notiek un kkada zinja ir iesaistia ari politika! hz cik tur taisniba...bet pec video un bildem ko vins suta ,manuprat tiesam labak speli butu acelt! esmu gandriz drosh ,ka spele nenotiks !,ja ari notiks tad bez skatitajiem!

  -2 [+] [-]

, 2018-11-25 05:15, pirms 6 gadiem
labi ka man ir lemts so speli redzet dzivaja!!