Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Gazajevs kļūst par Kijevas ''Dinamo'' galveno treneri

Gazajevs kļūst par Kijevas ''Dinamo'' galveno treneri
Valērijs Gazajevs
Foto: ITAR-TASS

Šodien kļuvis zināms, ka Valērijs Gazajevs, kurš ilgu laiku bijis Maskavas ''CSKA'' galvenais treneris, ir piekritis kļūt par galveno treneri Ukrainas vienā no titulētākajiem futbola klubiem Kijevas ''Dinamo''.

Līdz šim Kijevas ''Dinamo'' vadīja cits krievu speciālists Jurijs Sjomins. Oficiāli Valērijs Gazajevs par ''Dinamo'' treneri kļūs pēc 26.maija spēles pret Doņeckas ''Shaktar'', bet darbu treneris ar klubu uzsāks 20.jūnijā, kad, visticamāk, sāksies gatavošanās jaunajai sezonai.

Jau ilgāku laiku Krievijas un Ukrainas medijos tika ziņots par iespējamo Gazajeva pārcelšanos uz ''Dinamo''. Iepriekš treneris ilgu laiku vadīja Maskavas ''CSKA'', ar kuru tika izcīnīts gan Krievijas Premjerlīgas tituls, gan UEFA Kausa izcīņas trofeja 2005.gadā. Nelielu laiku Valērijs Gazajevs bijis galvenais treneris Krievijas futbola izlasei, bet ar to panākumu izcīnīti netika.

Kijevas ''Dinamo'' pateicas līdzšinējam komandas galvenajam trenerim Jurijam Sjominam par veiksmīgo darbu ar klubu un vēl trenerim visu to labāko turpmāk. Visticamāk, Sjomins varētu kļūt par Krievijas Premjerlīgas kluba Maskavas ''Lokomotiv'' galveno treneri.

Izmantotie resursi:
fcdynamo.kiev.ua

     [+] [-]

, 2009-05-25 22:56, pirms 15 gadiem
Negaiditi

     [+] [-]

, 2009-05-26 09:01, pirms 15 gadiem
Manupraat nav negaidiiti! Cik zinaams Maskavas Lokomotiv Sjominam jau piedavaaja liigumu, liidz ar to viss nostaajaas savaas vietaas!
Gazajevs savaa intervijaa peec amataa atstaashanas jau mineeja, ka atpuutiisies un vasaraa saaks stradaat, un zhurnaalisti, kaa vienu no variantiem mineeja shaadu vai liidziigu rokaadi!

  -3 [+] [-]

, 2009-05-26 12:47, pirms 15 gadiem
Varbūt Verpis sāks beidzot spēlēt

  -1 [+] [-]

, 2009-05-26 13:26, pirms 15 gadiem
Žurka rakstīja: Varbūt Verpis sāks beidzot spēlēt
bez komentāriem

     [+] [-]

, 2009-05-26 16:54, pirms 15 gadiem
Žurka rakstīja: Varbūt Verpis sāks beidzot spēlēt
Vislabāk būtu, ja viņš no tās Kijevas tītos prom.