Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Izmailovs vēlas atgriezties Maskavas "Lokomotiv"

Izmailovs vēlas atgriezties Maskavas "Lokomotiv"
Marats Izmailovs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Krievijas izlases pussargs Marats Izmailovs, kurš pēdējos gadus spēlē Portugāles kluba "Sporting" rindās, paziņojis, ka vēlas atgriezties Maskavā, kur savas komandas rindās viņu vēlas redzēt vietējais klubs "Lokomotiv", kurā viņš spēlēja visu karjeru pirms pārcelšanās uz Portugāli.

27 gadus vecais pussargs profesionālo karjeru uzsāka 2001. gadā Maskavas kluba ''Lokomotiv'' rindās, kur spēlēja turpmākās sešas sezonas. Ar katru sezonu futbolista sniegums uzlabojās arvien vairāk, un 2007. gadā viņš tika izīrēts Portugāles klubam ''Sporting'', debijas sezonā aizvadot 23 spēles, kuru laikā guva četrus vārtus. Tāpat Izmailovs palīdzēja komandai triumfēt Portugāles kausa izcīņā un Superkausā. Vēlāk ''Sporting'' vadība nolēma Izmailovu Maskavas klubam izpirkt.

''Lokomotiv'' vēlas spēlētāju atpakaļ jau kopš pērnā gada vasaras, kad klubā atgriezās bijušais komandas treneris Jurijs Sjomins (trenēja komandu 1986.-2005.g.), kurš arī ir liels Izmailova spēles stila piekritējs. Kopš tā brīža Maskavas klubs vairākkārt izteicis piedāvājumu ''Sporting'' Izmailova iegādei. Arī šobrīd jau labu laiku "Lokomotiv" veic pārrunas ar "Sporting", taču pagaidām abas puses nevar vienoties.

"Cik gatavs ir "Lokomotiv" maksāt par Izmailovu? Maksimums sešus miljonus eiro, ja var maksāt pa daļām. Taču dotajā situācijā summa īpašu lomu nespēlē. Drīz Maratam jātiekas ar "Sporting" prezidentu, lai paziņotu, ka viņš vēlas atgriezties. Arī Sjomins vēlas viņu redzēt savā komandā. Jā, "Sporting" rindās Maratam iet labi, taču esam vairākkārt runājuši, un Marats man neskaitāmas reizes teicis, ka vēlas mājās," atklāja "Lokomotiv" prezidents Nikolajs Naumovs.
Krievijas izlases rindās Izmailovs spēlējis laika posmā no 2002. līdz 2006. gadam, aizvadot 31 spēli un gūstot divus vārtus.

Vēl jāpiemin, ka, "Lokomotiv" joprojām veic pārrunas ar Kijevas "Dynamo" sakarā ar pussarga Aleksandra Aļijeva (24) pārcelšanos uz Maskavu. Runā, ka līgumu ar "Lokomotiv" spēlētājam jau vajadzēja parakstīt pērnā gada decembrī, taču vienoties gan ar klubu, gan ar pašu spēlētāju maskaviešiem pagaidām tā arī neizdodas.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru

  +4 [+] [-]

, 2010-01-24 21:03, pirms 15 gadiem
Kāpēc kopš 2006. gada nav pārstāvējis savu nacionālo izlasi?

  -3 [+] [-]

, 2010-01-24 21:16, pirms 15 gadiem
interrnazionale rakstīja: Kāpēc kopš 2006. gada nav pārstāvējis savu nacionālo izlasi?

  +3 [+] [-]

, 2010-01-24 21:18, pirms 15 gadiem
Nu Lokomotiv jau būtu baigi labi, ja iegūtu divus tādus spēcīgus spēlētājus kā Aļijevs un Izmailovs. Kādam taču beidzot ir jāpiestāda konkurence Kazaņas Rubin!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-24 21:33, pirms 15 gadiem
interrnazionale rakstīja: Kāpēc kopš 2006. gada nav pārstāvējis savu nacionālo izlasi?
man liekas, ka sākumā viņam radās kaut kāds konflikts un vairs nolēma neatgriestie izlasē. principi... jo tik tiešām, kā jau tika minēts, viņa sniegums ar katru gadu paliek labāks. un neapšaubāmi viņš būtu noderīgs izlasei.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 23:19, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu Lokomotiv jau būtu baigi labi, ja iegūtu divus tādus spēcīgus spēlētājus kā Aļijevs un Izmailovs. Kādam taču beidzot ir jāpiestāda konkurence Kazaņas Rubin!
Rubinam shogad bus pamatigi gruti. Japapildina sastaavs ar duci labiem rezervistiem un jaatrod Domingueza aizvietotaajs.
Shajaa gadaa manas prognozes ir siva cinja par 1. vietu starp Zenit un CSKA.
Uz majaam atgriezaas pazudushais deels Kerzakovs.
Savukaart Cska spejushi notureet Akinfeevu un Krasicu (vismaz pagaidaam) un ieguvishi japaanju brinumu Keisuki Hondu.
Shis gads Krievijas Premjerligaa sola veel lielaku konkurenci un karstaakas emocijas.