Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Elfsborg" uzvar vietējā čempionāta spēlē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Elfsborg" uzvar vietējā čempionāta spēlē
"Elfsborg" futbolisti
Foto: www.elfsborg.se

Šodien ļoti pārliecinošu uzvaru Zviedrijas futbola čempionāta 15. kārtas spēlē izcīnīja FK "Rīga" pretinieki Intertoto kausa izcīņas 3.kārtā "Elfsborg" futbolisti.

"Elfsborg" pretinieki šodienas spēlē bija turnīra pastarīši "Noorkoping" futbolisti. "Elfsborg" futbolisti jau no pirmajām minūtēm pārņēma iniciatīvu, pārvēršot to arī vārtu guvumā. Jau otrajā minūtē vārtus guva Bajrami. Līdz pārtraukumam "Rīgas" pretinieki iesita arī vēl vienus vārtus, kad precīzs bija Nilsons.

Otrajā puslaikā laukumā ritēja mierīga cīņa, kurā noteikumus pilnībā kontrolēja "Elfsborg". Pašās mača beigās viņi guva arī trešos vārtus, kad precīzs bija Išizaki. Pēc šīs uzvaras "Elfsborg" vēl vairāk nostiprinājās otrajā vietā. Starp citu, "Elfsborg" 15 spēlēs ir ielaidusi tikai piecus vārtus, kas ir pārliecinoši labākais rezultāts čempionātā.

Intertoto kausa 3. kārtas atbildes spēle tiks aizvadīta svētdien, 18.00 pēc Latvijas laika. Kā jau ierasti, FK "Rīga" mājas spēli aizvadīs Liepājā, Daugavas stadionā. Atgādināsim, ka pirmajā spēlē tika piedzīvots zaudējums ar 0:1.

Izmantotie resursi:
elfsborg.se

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja