Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Rekoba pamet ''Panionios'' un, iespējams, atgriezīsies Itālijā

Rekoba pamet ''Panionios'' un, iespējams, atgriezīsies Itālijā
Alvaro Rekoba
Foto: panionios.gr

Bijušais Milānas kluba ''Inter'' urugvajiešu futbolists Alvaro Rekoba, kurš pēdējo gadu spēlējis grieķu kluba ''Panionios'' rindās, pametis komandu un, iespējams, atgriezīsies Itālijā.

33 gadus vecais uzbrūkošā tipa pussargs, kurš kopš pērnā gada septembra pārstāvēja grieķu klubu ''Panionios'', pagājušajā nedēļā nolēma pamest komandu un ar klubu lauza līgumu. Tiek minēts, ka, iespējams, pieredzējušais futbolists varētu atgriezties Itālijā, kur savulaik viņš pavadījis 11 gadus, pārstāvot Milānas ''Inter'', ''Venezia'' un ''Torino''. Pēdējās divās komandās viņš spēlēja uz īres tiesībām nepilnu sezonu, bet Milānā Rekoba pavadījis veselu dekādi.

''Alvaro Rekoba bija ieradies kluba ofisā un draudzīgas gaisotnes apstākļos mēs nolēmām pārtraukt sadarbību un lauzām līgumu. Vēlamies pateikties viņam par paveikto mūsu kluba labā. Tas bija liels gods strādāt kopā ar tādu futbolistu,'' vēsta ''Panionios'' kluba oficiālā mājaslapa.

Zināms, ka bijušajam Urugvajas izlases spēlētāju bieži mocījuši savainojumi – Rekobam bijušas problēmas ar ceļiem. Varbūt tieši tāpēc grieķu klubs nolēma lauzt līgumu? Pagaidām vēl nav īsti zināms, vai Rekoba varētu pielikt punktu savai karjerai vai tomēr turpinās vēl kādu laiku priecēt savus atbalstītājus. Itāļu mediji raksta, ka spēlētājs varētu atgriezties Itālijā un pievienoties ''Serie A'' klubam ''Atalanta'', kuru trenē bijušais Itālijas izlases un ilggadējais Turīnas ''Juventus'' spēlētājs Antonio Konte (40). Kā būs - rādīs laiks...

Izmantotie resursi:
panionios.gr
football-italia.net


, 2009-12-22 23:57, pirms 14 gadiem
gaidam termometra komentāru.
Slēpts komentārs: manutdsucks
, 2009-12-23 00:22, pirms 14 gadiem
Termometrs: prieks par Rekobu
, 2009-12-23 01:17, pirms 14 gadiem
termometram ir saliidzinosi jedziigi komentraari noteikti ka vienkarsi pozitiivs cilveks
, 2009-12-23 01:29, pirms 14 gadiem
manutdsucks rakstīja: lol
es jau biju domājis to, ka viņš ir Rekobas (cerams, ka neesmu pamatīgi kļūdijies ) fans.
, 2009-12-23 02:10, pirms 14 gadiem
heh, mani komentāri pat dažkārt ir gaidīti... :|
ko lai saka, diez vai pamats šādam notikumam bija traumas. tiešām Alvaro joprojām mocās ar traumām un pat šogad, ja nemaldos ir nospēlējis ne vairāk par trim spēlēm. bet, kad viņš ir vesels un viss ir kārtībā, tad laukumā viņš joprojām ir karalis. it īpaši jau uz Panionios komandas spēlētāju fona. es domāju, ka te ir problēma ar vadību. Rekoba nekad nebija emocionāls tādā ziņā un kaprīzs, bet šis jaunais treneris (neatceros uzvārdu) ir savdabīgs. kā dēļ šogad komandu pametuši jau vairāki spēlētāji.
lai nu kā, esmu tikai dzirdējis par to, ka Rekoba varētu atgriezties dzimtenes klubā Danubio, bet ļoti ceru, ka izdomās vēl paspēlēt Itālijā. jo tur viņš ir silti gaidīts. joprojām ceru, ka atradīs klubu, situācija ar traumām uzlabosies un uz PK...
īstenībā paldies par ziņu. negaidīju, ka esportā varētu būt ziņa par Rekoba... un jā, prieks par Rekoba!
, 2009-12-23 16:02, pirms 14 gadiem
Šis spēlētājs man ļoti simpatizē, bija ļoti žēl, ka nācās atstāt viņam Inter. Ceru, ka viņš uzspēlēs Atalanta komandā. Visu cieņu un vēlu veiksmi turpmāk, lai arī kādu lēmumu pieņemtu!
, 2009-12-27 18:43, pirms 14 gadiem
manutdsucks rakstīja: Termometrs: prieks par Rekobu
vo vo prieks, lielisks sada garaa visi komenti
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.