Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mesi ar ātru "hat-trick" kļūst par Maiami "Inter" visu laiku rezultatīvāko spēlētāju

Andris Liepa
Andris Liepa

Mesi ar ātru "hat-trick" kļūst par Maiami "Inter" visu laiku rezultatīvāko spēlētāju
Lionels Mesi. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Savu vārdu kārtējo reizi rekordu grāmatā ierakstījis Lionels Mesi, kļūstot par ASV Augstākās līgas (MLS) kluba Maiami "Inter" visu laiku rezultatīvāko futbolistu.

MLS regulārās sezonas noslēdzošajā mačā "Inter" ar 6:2 (2:2) pārspēja Jaunanglijas "Revolution" futbolistus.

Spēles pirmajā puslaikā "Inter" futbolisti nonāca iedzinējos pat ar divu vārtu starpību, bet Luiss Suaress pirmā puslaika izskaņā ar pāri "golu" īsā laika nogrieznī spēja izlīdzināt.

Lionels Mesi šajā spēlē 57. minūtē laukumā nāca uz maiņu, Viņš ar trīs vārtu guvumiem 11 minūšu laikā kliedēja šaubas par "Revolution" iespējām šajā mačā pacīnīties kaut vai par punktu.

Līdz ar to 37 gadus vecais argentīnietis ar 33 vārtu guvumiem kļuvis par kluba visu laiku rezultatīvāko futbolistu, apsteidzot komandas biedru Leonardo Kampanu.

Ar šo uzvaru "Inter" tika pie 74. punkta šajā regulārajā sezonā, labojot MLS sezonas punktu rekordu, kas līdz šim piederēja tieši "Revolution" (73 punkti 2021. gadā).

Pēc spēles FIFA boss Džanni Infantīno paziņoja, ka "Inter" vienība 2025. gadā piedalīsies Klubu pasaules kausa izcīņā, kas norisināsies tieši ASV.

Maiami vienība izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā spēkosies ar "Montreal" un Atlantas "United" dueļa uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://edition.cnn.com/2024/10/21/...

  +1 [+] [-]

, 11:45, pirms 10 stundām
Šaubos vai tur vsp algu maksā

  +3 [+] [-]

, 12:31, pirms 9 stundām
protams - rupjus komentārus ir jādzēš, bet varbūt tomēr vajag pirms publicēšanas pārlasīt , kas sarakstīts, un izmantot kādu autokorektoru?:
Pēc spēles FIFA boss Džanni Infantīno paziņoja, ka "Inter" vienība 2025. gadā norisināsies Klubu pasaules kausa izcīņā, kas norisināsies tieši ASV.
Maiami vienība izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā spēkosies aar"Montreal" un Atlantas "United" dueļa uzvarētāju.

  +1 [+] [-]

, 13:18, pirms 8 stundām
leģenda !

     [+] [-]

, 19:27, pirms 2 stundām
..galīgi svaigs notikums.