Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ranjeri nekļūs par ''Zenit'' galveno treneri

Ranjeri nekļūs par ''Zenit'' galveno treneri
Klaudio Ranjeri
Foto: Digitale

Bijušais Itālijas A sērijas kluba Turīnas ''Juventus'' galvenais treneris Klaudio Ranjeri atteicies kļūt par Krievijas Premjerlīgas kluba Sanktpēterburgas ''Zenit'' vadītāju.

Zināms, ka pēc šīs sezonas beigām Sanktpēterburgas ''Zenit'' galvenā trenera amata aizies Diks Advokāts, kurš kļuvis par Beļģijas futbola izlases vadītāju. Advokāts līdz šim darbā ar ''Zenit'' palīdzējis klubam izcīnīt gan Krievijas Premjerlīgas čempiontitulu, gan UEFA kausu.

Par galveno pretendentu uz galvenā trenera amatu ''Zenit'' pēc Advokāta aiziešanas tika minēts bijušais Turīnas ''Juventus'' treneris Klaudio Ranjeri, kuru atlaida īsi pirms sezonas beigām. Klubs piedāvājis speciālistam 2,5 miljonus eiro gadā un pēc tikšanās Romā starp kluba vadību un Ranjeri tika panākta mutiska vienošanās. Tomēr nedaudz vēlāk Ranjeri atteicās no šī piedāvājuma, sakot, ka strādās kādā Itālijas A sērijas klubā.

Klaudio Ranjeri savas trenera karjeras laikā strādājis vairākos Eiropas klubos. Ranjeri vadījis tādus klubus kā ''Napoli'', ''Fiorentina'', ''Valencia'', ''Chelsea'' un 2007.gadā itāļu speciālists kļuva par Turīnas ''Juventus'' galveno treneri, palīdzot komandai izcīnīt trešo vietu Itālijas A sērijā.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru

Slēpts komentārs: kārumiņš

  -1 [+] [-]

, 2009-06-21 23:54, pirms 15 gadiem
ну значит Зениту крупно повезло

     [+] [-]

, 2009-06-22 12:33, pirms 15 gadiem
Jebkurš treneris labāk strādātu Itālijas A Sērijā nekā Krievijas Premjerlīgā. Tas jau visiem skaidrs, un Ranjērī nav izņēmums!

     [+] [-]

, 2009-06-22 20:24, pirms 15 gadiem
Nedomaaju ka vinjam kaads A serijas klubs piedaavaas 2.5 ljimonus bet nu apstaaklji protams Itaalijaa sadziive nemaz nerunaajot par klimatu ir nesaliidzinaami labaaki