Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" paklūp pret "Amkar", citu pārsteigumu nav

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotiv" paklūp pret "Amkar", citu pārsteigumu nav
Kristians Noboa (Rubin) iesita vārtus Rūda Gulita vadītajam "Terek"
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas Premjerlīgā aizvadītas septiņas no astoņām 2. kārtas spēlēm. Kad tiks aizvadīta astotā spēle vēl nav zināms, jo tā tika pārcelta stadiona zālāja sliktā stāvokļa dēļ. No pārsteigumiem jāpiemin Permas "Amkar" uzvara pār Maskavas "Lokomotiv" ar 1:0.

Bez latviešiem

Latvijas futbolisti Aleksandrs Cauņa un Oskars Kļava pie teikšanas netika arī šajā kārtā. Cauņas "CSKA" paredzētā spēle ar Samāras "Krylya Sovetov" izbraukumā tika pārcelta, jo stadiona uzturētāji nebija spējīgi sagatavot zālāju normālai mača norisei. Kļava tika pieteikts sava "Anzhi" spēlei ar pazīstamo "Zenit", taču arī šoreiz palika rezervē. Bez viņa ierindā mahačkalieši piekāpās titulētajam pretiniekam bez variantiem - 0:2.

"Krasnodar" raksta vēsturi, "Rostov" vēlreiz nepārsteidz

Kopumā 2. spēļu kārta nav bijusi no tām rezultatīvākajām. Tomēr atsevišķi fakti ir to pieminēšanas vērti. Savu pirmo uzvaru kluba vēsturē Premjerlīgā izcīnīja "Krasnodar", kas savu skatītāju klātbūtnē ar 2:0 pārspēja bijušo Aleksandra Koliņko komandu Naļčikas "Spartak". Visa mača garumā elites sabiedrības debitantei piederēja neliels pārsvars, un uzvara tika izcīnīta pelnīti. Vērts gan piebilst, ka priekšpēdējā spēles minūtē naļčikieši nerealizēja 11 metru soda sitienu. Krasnodarai šī kārta bija ļoti veiksmīga, jo pie uzvaras tika arī cita pilsētas komanda "Kuban", kas mača izskaņā izrāva uzvaru viesos pār "Tom" - 1:0. Kādreizējā Jura Laizāna kluba uzvara bija vienīgā izbraukumā, jo pārējās sešās spēlēs uzvarēja mājinieki.

Savu pirmo uzvaru jaunajā sezonā izcīnīja Maskavas "Dinamo", kas ar 3:1 apspēlēja pirmās kārtas sensāciju "Rostov" (4:0 pret Maskavas "Spartak"). Maskavieši pilnībā dominēja, izveidoja kādus 10 lieliskus vārtu gūšanas momentus, bet ar to realizāciju bija lielas problēmas, īpaši jau Kevinam Kuranji. Neskatoties uz to, uzvara tika izcīnīta, bet vienus no vārtiem guva pazīstamais ukrainis Andrejs Voroņins.

"Lokomotiv" paklūp, "Rubin" un "Spartak" - nē

Par lielāko pārsteigumu parūpējās Permas "Amkar", kas savā laukumā tika galā ar Maskavas "Lokomotiv". Maskavieši pirmajā kārtā derbijā apspēlēja "Dinamo", un sākās runas, ka klubs ir atgriezies uz uzvaru takas. Komandas sniegums tika ļoti slavēts, bet Jurija Krasnožana padotajiem atkal nāksies nolaizties uz zemes. Nevarētu teikt, ka "Loko" spēlēja slikti, bet rupja vārtsarga Giljermes kļūda pirmā puslaika vidū maksāja dārgi - 0:1. Savi vārtu gūšanas momenti realizēti netika.

Labu spēli aizvadīja Kazaņas "Rubin", kas ar 2:0 pārspēja Rūda Gulita trenēto Groznijas "Terek". Demonstrējot pārliecinošu un skaistu spēli, kazaņieši ar Noboa un Karadeniza precīzajiem sitieniem savu uzdevumu izpildīja. Noslēdzošajā 2. kārtas spēlē Maskavas "Spartak" diezgan patukšu tribīņu priekšā ar 1:0 pārspēja Ņižņijnovgorodas "Volgu". Rezultāts īsti neatspoguļo notikumus laukumā, jo Valērija Karpina padoto pārākums bija krietni vien lielāks. Vienīgie vārti Velitona kontā.

Nākamās kārtas spēles tiks aizvadītas no 2. līdz 4. aprīlim.

Krievijas Premjerlīgas 2. kārta

SpēleRezultātsVārti
Krasnodar - Spartak (N)2:0Pikuščaks; Movsisjans
Dinamo - Rostov3:1Leandro; Misimovičs; Voroņins - Hagušs
Rubin - Terek2:0Karadenizs; Noboa
Tom - Kuban0:1Davidovs
Amkar - Lokomotiv1:0Rističs
Zenit - Anzhi2:0Širokovs; Lazovičs
Spartak (M) - Volga1:0Velitons
Krylya Sovetov - CSKApārcelta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-21 23:42, pirms 14 gadiem
Nākamās kārtas spēles tiks aizvadītas no 2. līdz aprīlim
nice one

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 11:47, pirms 14 gadiem
mes par csk!!!!