Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Dani šosezon vairs nespēlēs

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Dani šosezon vairs nespēlēs
Dani
Foto: ITAR-TASS

Krievijas futbola Premjerlīgas kluba Sanktpēterburgas "Zenit" portugāļu pussargs Dani šosezon vairs nevarēs palīdzēt savai komandai, jo vienā no komandas treniņiem guvis nopietnu ceļgala savainojumu.

14. maija treniņā Dani, veicot vienu no vingrinājumiem, sajutis spēcīgas sāpes ceļgalā. Vēlāk veiktajās pārbaudēs atklājās, ka plīsušas ceļgala krusteniskās saites. Futbolists jau nākamajā nedēļā Lisabonā tiks operēts. Rehabilitācijas process varētu ilgt apmēram sešus mēnešus, tādējādi savai komandai pussargs šosezon vairs nevarēs palīdzēt.

Komandas galvenais treneris Diks Advokāts bija satriekts par Dani savainojumu: "Tas ir milzīgs trieciens komandai. Iedomājaties, ja "Manchester United" būtu spiesti līdz sezonas beigām iztikt bez Krištianu Ronaldu. Vai arī, ja "CSKA" nevarētu rēķināties ar Vāgneru Lavu! Jau esmu runājis ar kluba vadību, lai vasaras transfēru periodā varētu pastiprināties ar kādu citu futbolistu. Jau tuvākajā laikā apspriedīsim iespējamās kandidatūras."

Venecuēlā dzimušais futbolists "Zenit" pievienojās no Maskavas "Dynamo" par rekordlielu summu - 30 miljoniem eiro. Šosezon Sanktpēterburgas kluba rindās, kas ieņem piekto vietu vietējā čempionātā, Dani aizvadīja astoņas spēles, izceļoties ar vienu vārtu guvumu. Savas karjeras laikā pussargs spēlējis arī Lisabonas "Sporting", kā arī "Maritimo" komandās.

Izmantotie resursi:
uefa.com
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-05-20 20:05, pirms 15 gadiem
Traki. Te tev nu bija Aršavina aizstājējs. Būs kkas transfēru loga laikā jādomā kluba vadībai.
Slēpts komentārs: Rezekne the best ~
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja