Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Veterāns Perišičs pēc abpusējas vienošanās pamet ''Hajduk'' un pievienojas PSV

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Veterāns Perišičs pēc abpusējas vienošanās pamet ''Hajduk'' un pievienojas PSV
Ivans Perišičs. Foto: AFP/Scanpix

Pieredzējušais horvātu futbolists Ivans Perišičs pēc abpusējas vienošanās pametis Splitas ''Hajduk'' un pārcēlies uz vienu no vadošajām Nīderlandes vienībām Eindhovenas PSV.

35 gadus vecais Perišičs aizvadītās sezonas otro pusi pavadīja īrē Splitas ''Hajduk'' no Anglijas kluba Totenhemas ''Hotspur'', bet vasarā uz dzimtenes klubu pārcēlās kā brīvais aģents.

Šajā sezonā aizvadījis vienu spēli Horvātijas čempionātā, Perišičs atkal meklēs jaunu izaicinājumu ārzemēs – pēc abpusējas vienošanās pārtraukta sadarbība ar ''Hajduk'' un horvāts pievienojies Eindhovenas PSV.

PSV otrdien ar zaudējumu pret Turīnas ''Juventus'' 1:3 sāka jauno Čempionu līgas sezonu. Sekmīgāks starts bijis Nīderlades Eredivisie meistarsacīkstēs, kurās eindhovenieši izcīnījuši piecas uzvaras, guvuši 20 vārtus un atrodas tabulas galvgalī.

Karjeras laikā Perišičs pārstāvējis arī Beļģijas vienību ''Club Brugger'', Dortmundes ''Borussia'', ''Wolfsburg'', Milānas ''Inter'' un Minhenes ''Bayern''.

Izmantotie resursi:
https://www.psv.nl/media/artikel/tr...
https://www.nytimes.com/athletic/57...