Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Maksimenko "Olimpija" sāpīgs zaudējums un sapnis par zeltu beidzies

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Maksimenko "Olimpija" sāpīgs zaudējums un sapnis par zeltu beidzies
Vitālijs Maksimenko. Foto: Alesfevzer.com

Slovēnijas Augstākajā līgā futbolā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Latvijas valstsvienības aizsarga Vitālija Maksimenko (laukumā bija visu laiku) pārstāvētā Ļubļanas "Olimpija", kas mājās izlaida pārsvaru un ar 1:2 piekāpās Sežanas "Tabor" priekšā.

27. minūtē Niks Kapuns izvirzīja vadībā "Olimpija" komandu, mājiniekiem priekšgalā atrodoties līdz pat 79. minūtei, kad viesi rezultātu izlīdzināja. Savukārt kompensācijas laika sestajā minūtē Leons Severs izrāva panākumu un trīs punktus "Tabor" komandai.

Slovēnijas meistarsacīkšu kopvērtējumā "Olimpija" ar 59 punktiem par četru punktu tiesu atpaliek no līderes "Maribor", ierindojoties trešajā vietā.

Trīs uzvaru sērija Armēnijas Premjerlīgā pārtrūkusi pussarga Eduarda Emša pārstāvētajai Erevānas "Noah", kas svarīgā spēlē cīņā par zelta medaļām ar 0:1 atzina turnīra jaunpienācējas Erevānas "Urartu" pārākumu, ar 23 kārtās iegūtu 41 punktu gan saglabājot pirmo pozīciju. 25 gadus vecais Latvijas izlases futbolists laukumā bija visu spēli, 45. minūtē nopelnot dzelteno kartīti.

Lietuvas "A Lyga" čempionātā 12 zaudējumu sēriju salauza aizsarga Jāņa Krautmaņa Kēdaiņu "Nevėžis", mājās ar 2:1 apspēlējot pussarga Aivara Emša Telšu "Džiūgas". Krautmanis spēlēja "no zvana līdz zvanam", 55. minūtē izpelnoties brīdinājumu, savukārt Emsis devās "Džiūgas" pamatsastāvā, pēcāk 58. minūtē pie rezultāta 1:0 "Nevėžis" labā tiekot nomainīts.

Lietuvas meistarsacīkšu kopvērtējumā no latviešu pārstāvētajiem klubiem ar 11 punktiem 14 mačos visaugstāk atrodas Emša "Džiūgas", bet Krautmaņa "Nevėžis" ar tikpat spēlēs iegūtiem sešiem punktiem ir pēdējā - desmitā.

     [+] [-]

, 2021-05-20 01:35, pirms 3 gadiem
Imnteresanti, ka Aivars Emsis spēļu aprakstos visu laiku tiek pieminēts kā pussargs, kaut gan spēlē uzbrucēja pozīcijā...