Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

MLS: "Līga nevar pastāvēt bez Donovana"

MLS: "Līga nevar pastāvēt bez Donovana"
Rezultatīvākais ASV izlases spēlētājs Lendons Donovans
Foto: AFP/Scanpix

ASV futbola līgas komisārs Dons Garbers paziņojis, ka futbols Amerikā nav iedomājams bez Lendona Donovana līdzdalības, tāpēc darīs visu, lai spēlētājs nedotos spēlēt uz Eiropu.

Komisārs paziņoja, ka līgai nav ne mazākās vēlmes pārdot spēlētāju: "Viņš ir kļuvis par īstu futbola varoni. Līgai tādi ir nepieciešami, un mums jau ir viens tāds. Lendons ir futbola lāpnesis ASV, un tas ir ļoti svarīgi. Es nedomāju, ka bez viņa varam izdzīvot."

Donovans kļuva par ASV izlases labāko spēlētāju Pasaules kausa izcīņā, gūstot trīs vārtus un palīdzot amerikāņiem izkļūt no apakšgrupas. Decembrī Lendons piekrita četru gadu līgumam ar MLS, kas pussargam gadā maksā aptuveni divus miljonus dolāru.

Kamēr Donovans cīnījās par vietu sastāvā, spēlējot Vācijā, šoziem, kad MLS viņu izīrēja "Everton", Donovans parādīja atzīstamu sniegumu 13 spēlēs gūstot divus vārtus un palīdzot komandai pieveikt Londonas "Chelsea", Mančestras "United" un nospēlēt neizšķirti pret Londonas "Arsenal". "Everton" kapteinis Fils Nevils pastāstīja, ka viņš ir runājis ar Donovanu un zina, ka spēlētājs labprāt atgrieztos Anglijā, bet Donovans intervijā piebilda: "Šobrīd vēlos palikt Amerikā, bet ja būs kāds nopietns piedāvājums, to apsvēršu. Es nekad nesaku nekad, bet šobrīd esmu patīkami satraukts spēlēt mājās."

Garbers dalījās savās pārdomās par Donovanu: "Manā skatījumā Lendons ir šīs paaudzes labākais ASV spēlētājs ne tikai šobrīd, bet būs arī turpmākos pāris gadus. Viņš ir pierādījis Anglijā, ka arī šeit māk spēlēt futbolu. Uzskatu, ka viņa devums futbolam šeit ir nenovērtējams, tāpēc Donovanam noteikti jāpaliek MLS."

Izmantotie resursi:
espn.go.com: ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-07-16 15:04, pirms 14 gadiem
Njaa savas valsts varonim maksā 2 miljonus ,bet gandrīz pensionētiem eiropiešiem gatavi atdot lielāko daļu komandas budžeta... --> Nu izņemot Bekhemu viņš savu naudu atpelnīs ar uzviju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-07-16 15:23, pirms 14 gadiem
Nabaga Donovans.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2010-07-16 16:29, pirms 14 gadiem
ronaldo 17 rakstīja: Gribēji kko gudru pateikt bet nesanāca
Jāaaa gribēju kko gudri pateikt,bet diemžēl nesanāca,vnk smaga diena.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-16 18:56, pirms 14 gadiem
labdien rakstīja: Nabaga Donovans.
Kapēc?

     [+] [-]

, 2010-07-16 18:57, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: Donovanam joprojām ir otra lielākā alga MLS... Var jau būt (droši vien/visticamāk), ka Anrī arī saņems vairāk kā viņš, bet nu nav tik traki, ka Donovans ir nenovērtēts... Ljungbergs arī tur spēlē un saņem mazāk kā Donovans
Viņš ir vismaz 10MIO vērts

  +3 [+] [-]

, 2010-07-16 21:22, pirms 14 gadiem
tagad jums ir Thierry Henry !!

  +7 [+] [-]

, 2010-07-17 00:36, pirms 14 gadiem
labdien rakstīja: Nabaga Donovans.
Nabaga MLS, ja bez Donovana nevar pastāvēt..