Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Solari karjeru turpinās Meksikas klubā "Atlante"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Solari karjeru turpinās Meksikas klubā "Atlante"
Santiago Solari
Foto: AFP

Argentīnas pussargs Santiago Solari, kurš savulaik spēlējis Madrides ''Real'' un Milānas "Inter'', karjeru turpinās Meksikas klubā ''Atlante'', ar kuru noslēgts līgums uz diviem gadiem.

32 gadus vecais pussargs savulaik plašākai sabiedrībai kļuva zināms pagājušā gadsimta beigās, spēlējot Spānijas galvaspilsētas Madrides klubos ''Atletico'' un ''Real''. No 2005.gada Solari trīs sezonas pavadīja Milānas ''Inter'', bet pērn atgriezās dzimtenē Argentīnā, kur vienu sezonu nospēlēja ''San Lorenzo'' rindās.

Kļuvis zināms, ka savulaik par ļoti talantīgo uzskatītais Solari karjeru turpinās Meksikas čempionātā, pārstāvot Kankūnas klubu ''Atlante'', ar kuru viņš noslēdzis līgumu uz nākamajām divām sezonām. Argentīnas izlases sastāvā Solari piedalījies 12 mačos, kuros atzīmējies ar trīs vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
reuters.com

     [+] [-]

, 2009-07-15 09:05, pirms 15 gadiem
Kādreiz viņš bija ļoti labs. Protams, ar gadiem līmenis krītas, bet pieredze aug. Ceru, ka viņam veiksies labi Meksikā!

     [+] [-]

, 2009-07-15 10:06, pirms 15 gadiem
Real sastāvā bija labs. nekad negāja pamatā, taču vienmēr nāca uz maiņu un pastiprināja spēli.

     [+] [-]

, 2009-07-15 10:34, pirms 15 gadiem
Vēl šobaltdien atceros viņa spožo sniegumu Real rindās. Viņš baigi pazuda ēnā aizejot uz Inter

  +1 [+] [-]

, 2009-07-15 10:57, pirms 15 gadiem
"32 gadus vecais pussargs savulaik plašākai sabiedrībai kļuva zināms pagājušā gadsimta beigās, "

patika šis teikums.

ibio, izcils spēlētājs. tiešām fantastiski ātrs un darbojas uz komandu. viņš jau Real īpaši nepamanāms palika, kad tur bija Zidāns, Figū, Bekhems un pārējie, viņam vienkārši nepalika mala, kur spēlēt. bet tiešām viņš nāca uz maiņām un atdeva sevi pilnībā uz visiem simts. un Interā jau jā... nesanāca vairs saņemties. bet nu prieks, ka Meksikā spēlēs, spēcīga līga. veiksmi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-15 13:45, pirms 15 gadiem
Viens no visu laiku mīļākajiem Reala spēlētājiem- vienu golu nekad neaizmirsīšu.. lieliska tehnika un spēle uz komandu, Argentīnas futbola lielisks paraugs (:

     [+] [-]

, 2009-07-15 17:16, pirms 15 gadiem
shkura rakstīja: Viens no visu laiku mīļākajiem Reala spēlētājiem- vienu golu nekad neaizmirsīšu.. lieliska tehnika un spēle uz komandu, Argentīnas futbola lielisks paraugs (:
ā, Tu domā to izcilo golu no aptuveni 30m griezienā? ibio, tā tik bija develee..