Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lua Lua: "Vēlos palikt Grieķijā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lua Lua: "Vēlos palikt Grieķijā"
Lomana Lua Lua (pa labi)
Foto: AFP

Grieķu futbola kluba "Olympiacos" un Kongo izlases uzbrucējs Lomana Lua Lua labprāt paliktu spēlēt Grieķijas klubā.

Jau iepriekš ziņojām, ka "Olympiacos" cerēja vasaras transfēru periodā tikt vaļā no vairākiem futbolistiem, starp tiem bija arī 27 gadus vecais Kongo Demokrātiskās Republikas uzbrucējs. Klīda baumas, ka uzbrucējs varētu pārcelties atpakaļ uz Anglijas Premjerlīgu.

Pats Lua Lua intervijā grieķu radio "REAL FM" ir paziņojs, ka labprātāk paliktu Atēnu klubā. Lua Lua iepriekšējās sezonas beigās bija problēmas ar disciplīnas ievērošanu, tieši tādēļ arī klubs vēlējās no futbolista tikt vaļā. Pats futbolists gan cer, ka kluba vadība viņam dos vēl vienu iespēju:

"Es atzīstu, ka esmu pieļāvis kļūdas, taču cilvēki mēdz mainīties. Man patīk Grieķijā un manai ģimenei arī. Tagad izvēle ir kluba, nevis manās rokās. Neviens spēlētājs nevar izlemt kluba vietā, bet es gribētu tikties ar kluba prezidentu."

Pagājušās sezonas beigās Kongo uzbrucējam tika veikta apendiksa operācija, taču futbolists nav ieradies uz pēdējo pārbaudi, kas varētu būt izskaidrojams ar to, ka viņš netika iekļauts komandas pieteikumā lidojumam uz Austriju, kur komanda aizvada savu pirmssezonas treniņnometni.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-15 18:36, pirms 16 gadiem
Nu ja Griekijaa siltaaks un liimenis ar pietiekoshi normaals.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-16 21:08, pirms 16 gadiem
nu jacer ka vins paliks olimpiakosaa!