Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Spartak" paraksta līgumu ar "Shinnik" vārtsargu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Spartak" paraksta līgumu ar "Shinnik" vārtsargu
Sergejs Pesjakovs
Foto: ITAR-TASS

Maskavas "Spartak" panācis vienošanos ar Jaroslavļas "Shinnik" jauno vārtsargu Sergeju Pesjakovu. Interesi par šo vārtsargu spartakieši izrādīja jau iepriekš, taču līgums noslēgts tikai tagad.

Tikai 20 gadus vecais Sergejs Pesjakovs pēdējās sezonās kļuva par stabilu "Shinnik" pamatvārtsargu, piesaistot vairāku Krievijas vadošo klubu uzmanību. Jau iepriekšējā sezonā vairāki klubi vēlējās iegūt šo 195 centimetrus garo vārtsargu savā rīcībā, taču tad tas neizdevās. Šodien Sergejs oficiāli pievienojās slavenajam Maskavas "Spartak". Pats spēlētājs neslēpa prieku par pāreju:

"Esmu priecīgs noslēgt līgumu ar tādu klubu, kā Maskavas "Spartak", tas ir svarīgs etaps manā karjerā. Paldies "Shinnik" līdzjutējiem par atbalstu un sapratni. Viennozīmīgi skumšu pēc cilvēkiem, kuri bija man apkārt, taču jebkuram spēlētājam jākustās uz priekšu, lai iemācītos ko jaunu, ceru, ka man izdosies."

Jaroslavļas kluba tehniskais direktors Aleksandrs Rožnovs izteica cerību, ka Pesjakovam izdosies sevi pierādīt "Spartak": "Jau ilgāku laiku par viņu interesējās virkne spēcīgu klubu, taču tad uzskatījām, ka viņš ir par jaunu. Tagad viņa līmenis ir ievērojami audzis, tādēļ viņam jāturpina progresēt. Ilgu laiku ritēja pārrunas ar "Spartak", bet tagad oficiāli visas tiesības uz vārtsargu ir Maskavas kluba rokās. Manuprāt, Pejskakovam "Spartak" būs labas izredzes tikt pamatsastāvā. Uz viņu tur cer, kā uz otro vārtsargu, tādēļ domāju, ka iespējas sevi pierādīt viņam būs."

Izmantotie resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2009-07-14 18:00, pirms 15 gadiem
Vēlu veiksmi.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-14 19:14, pirms 15 gadiem
nafig? viņiem taču labākais GK, kas ir Krievijā - Pletikosa. vai arī viņš nopietni šogad iet prom?

  +2 [+] [-]

, 2009-07-14 19:17, pirms 15 gadiem
Лучший ГК в РПЛ - Акинфеев. А Плетикоса уходит 99%.

     [+] [-]

, 2009-07-14 19:30, pirms 15 gadiem
2-3 gadus varēs trenēties vai tiks izīrēts .. Džanajevs, Homičs un arī Pletikosam vēl jāaiziet.

     [+] [-]

, 2009-07-14 20:27, pirms 15 gadiem
zigiss rakstīja: 2-3 gadus varēs trenēties vai tiks izīrēts .. Džanajevs, Homičs un arī Pletikosam vēl jāaiziet.
Diez vai izīrēs. Reālākais variants - Pletikosa prom,Pesjakovs rezervē ,jo Homičs jau ir izīrēts. Un atbrīvojās viena leģionāra vieta.