Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Cauņa piedalījās BFC "Daugava" labāko sveikšanā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Cauņa piedalījās BFC "Daugava" labāko sveikšanā
Aleksandrs Cauņa apbalvoja nākamos Lukjanovus, Rudņevus un Cauņas
Foto: Sergejs Kuzņecovs

Svētdien Daugavpils BJSS lielajā zālē tika pielikts svinīgs punkts 2011. gada bērnu futbola centra "Daugava” sezonai. Arī šogad jaunie futbolisti ar panākumiem startēja dažāda līmeņa turnīros. Vislabākos sveica arī labākais Latvijas spēlētājs Aleksandrs Cauņa.

Par tradīciju kļuvis gada beigās atskatīties uz spilgtākajiem Bērnu futbola centra "Daugava" notikumiem un panākumiem. Arī aizvadītajā svētdienā uz sezonas noslēguma vakaru tika aicināti visu vecuma grupu futbolisti, viņu vecāki un radinieki, tādēļ Daugavpils BJSS lielā zāle bija pilna.

Pasākums iesākās ar deju grupas "VIVAT” uzstāšanos (vadītāja Katrīna Žilinska), bet turpinājumā tika sveiktas labākās Daugavpils čempionāta komandas vecumā no deviņiem līdz 12 gadiem. Pirmo reizi plašākai publikai atrādījās visjaunākā BFC "Daugava" komanda, kurā sapulcināti 2006. gadā dzimušie puiši ar jauno treneri Dmitriju Bogdanovu priekšgalā.

Daugavpils jaunie futbolisti šajā gadā ar panākumiem startēja tādos prestižos turnīros kā „Tallinn Cup”, „Futo kauss”, „Ateitis Cup”, Trakai Cup” u.c. Latvijas čempionātos pirmās vietas ieguva 2002. dzimšanas gada komanda (treneris Ivans Maksimčuks) un 2001. gada komanda (Andrejs Sipailo).

Pie Latvijas vicečempionu titula tika 1997. gada komanda (Ivans Maksimčuks), kā arī U-18 vecuma grupas komanda ar Kirilu Kurbatovu galvenā trenera amatā. Trešo vietu Latvijas čempionātā ieguva 2000., un 1995. gada komanda.

Komandu sveikšanas starplaikos ar saviem priekšnesumiem publiku izklaidēja vokālā studija „Stage On” un deju grupa „VIVAT”. Tāpat tika rīkoti konkursi, kuros sacentās vecāki un jaunie futbolisti. Lielākajā daļā no tiem labāki bija vecāki, bet arī viņiem nebija pa spēkam uzvarēt 2005. gadā dzimušo futbolistu plašo saimi. Virves vilkšanā bērni bija pārāki, tādā veidā simboliski iestājoties BFC „Daugava”. Jaunos futbolistus, turpinot tradīciju, iesvētīja U18 vecuma grupas komanda, kas 2011. gadā spēlēja Latvijas 1. futbola līgā.

Visus futbolistus sveica Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs, Daugavpils BJSS direktors Imants Utināns, Daugavpils Sporta pārvaldes un BFC „Daugava” vadītājs Aleksandrs Isakovs, kā arī BFC „Daugava” izpilddirektors Andrejs Sipailo. Tāpat balvas pasniedza futbola kluba „Daugava” spēlētāji Jurijs Sokolovs, Jevgēņijs Simonovs un Valērijs Afanasjevs, savukārt katras vecuma grupas labākos futbolistus sveica 2011. gada labākais Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa.

Par labākajiem sava gada spēlētājiem tika atzīti:
2004 dz.g., AIGARS TARASOVS
2003 dz.g., OĻGERDS RAŠČEVSKIS
2002 dz.g., EDUARDS DAŠKEVIČS
2001 dz.g. , KIRILS IĻJINS
2000 dz.g. , KASPARS KOKINS
1999 dz.g. , RAIVIS SKREBELS
1998 dz.g. , ŅIKITA JEFIMOVS
1997 dz.g. , DANIILS JAKOVĻEVS
1996 dz.g. , SERGEJS VASIĻJEVS
1995 dz.g. , ALEKSANDRS MAKSIMOVS
1993/94 dz.g. , MĀRIS JASVINS
1. līga , JĀNIS BOVINS

Īpašu pateicību BFC “Daugava” izsaka visiem saviem atbalstītājiem:
Veikalam “Sport 2000” un personīgi Evitai Miglānei
Daugavpils Domei
Daugavpils BJSS
Īpaša pateicība Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietniekam Vjačeslavam Širjakovam par jauna, moderna projektora iegādi, kas noderēs treneriem video analīzes veikšanai
Sportapunkts.lv un personīgi Rolandam Povšakam
SC “Daugava” un Leonīdam Šinderam

  -3 [+] [-]

, 2011-12-13 16:19, pirms 13 gadiem
Aleksandrs Cauņa apbalvoja nākamos Lukjanovus, Rudņevus un Cauņas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja