Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Verpakovska klubs meklē pastiprinājumu uzbrukumā

Agris Suveizda

Verpakovska klubs meklē pastiprinājumu uzbrukumā
Vasilis Kotsunikulis vēl "Ergotelis" krekliņā
Foto: www.sport24.gr

Latvijas izlases uzbrucēja Māra Verpakovska jaunais klubs "Ergotelis" meklē pastiprinājumu uzbrukumā. Savukārt šodien klubs paziņoja par pussarga Dimitra Kiliara pievienošanos "Ergotelis".

Kā zināms, turpmākos divus gadus Grieķijas Superlīgas klubā "Ergotelis" pavadīs Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis, kuram tas būs jau piektais ārzemju klubs pēc Kijevas 'Dynamo", Splitas "Hajduk", Madrides "Getafe" un Vigo "Celta". Līdz jaunās sezonas sākumam vēl ir nedaudz vairāk kā piecas nedēļas (22.augustā "Ergotelis" savā laukumā uzņems Atēnu "Panathinaikos"), tādēļ, protams, selekcijas darbs vēl turpinās. Visticamāk, tuvākajā laikā "Ergotelis" pastiprinās vēl viens uzbrucējs.

Pirms neilga laika atrādīties uz Krievijas Premjerlīgas klubu devās "Ergotelis" aizvadītās sezonas uzbrukuma līderis Patriks Ogunsoto, kuram ar grieķu klubu vēl ir spēkā līgums uz diviem gadiem. Tāpat par nigērieti, kura tirgus vērtība tiek lēsta aptuveni 300 tūkstošu eiro apmērā, interesi izrāda Kiprā. Rītdien Ogunsoto atgriezīsies Krētā, taču klubā, visticamāk, nepaliks.

Kad nigērietis devās uz Krieviju, "Ergotelis" prezidents solīja, ka drīz būs "sprādziens" transfēru tirgū. Tā arī notika - klubam pievienojās Māris Verpakovskis, kurš, kā uzskata daudzi grieķu mediji, būs ļoti labs papildinājums komandai. Tomēr tas acīmredzot vēl nebūs viss, jo tuvākajās dienās Hēraklijas komandu varētu pastiprināt vēl kāds uzbrucējs - kā baumo mediji, dienvidamerikānis ar Eiropas pasi. Atgādinām, ka līgums netika pagarināts ar grieķu uzbrucēju Georgi Vakuftsi (uz doto brīdi klubā ir tikai trīs nominālie uzbrucēji, Māri ieskaitot, pie tam, vienam no viņiem ir tikai 17 gadi). Savukārt šodien "Ergotelis" oficiāli paziņoja, ka uz nākamo sezonu izīrēs 23 gadus veco pussargu Dimitri Kiliari, kurš sešus gadus pavadīja "Ergotelis" sistēmā, bet aizvadītajā sezonā spēlēja "Panionios" rindās.

"Ergotelis" ļoti aktīvi līdz šim darbojies vasaras transfēru periodā. Līgumi netika pagarināti ar austriešu un Gvinejas pussargiem Gernotu Plasnegeru un Danielu Kenediju, kā arī diviem pašmāju futbolistiem un jau pieminēto Vakuftsi. Savukārt viens no aizvadītās sezonas labākajiem Superlīgas jaunajiem spēlētājiem Vasilis Kotsunikulis par 1,2 miljoniem eiro pārdots Saloniku "PAOK". Savukārt Krētas klubam bez Verpakovska un jau pieminētā Kiliara pievienojušies aizsargi Georgis Siakas, Giorgi Šašiašvili (35 spēles Gruzijas izlasē), Mateo Bertosa un Tomāšs Visio, kā arī Lietuvas izlases malējais pussargs Deivids Česnauskis.

Izmantotie resursi:
sport24.gr
ergotelis.gr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-13 16:29, pirms 15 gadiem
verpis jau ari vairs nau nekads jaunais!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-13 16:42, pirms 15 gadiem
Pienaacis taakaa buutu laiks atgriesties dzimtenee,,ja jau ar to speeleeshanu eiropaa nevisai sokas!!!

  +5 [+] [-]

, 2009-07-13 17:16, pirms 15 gadiem
Lai tik meklē. Vajag Mārim palīgu uzbrukumā. Cerams Mārim šie divi gadi būs labi un produktīvi, jo sen nav redzēts tas Māris, kurš bija kādreiz. Bet es ticu, ka tāds vēl ir... Un iespējams jau pēc pāris nedēļām!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-13 17:17, pirms 15 gadiem
TouErs rakstīja: Pienaacis taakaa buutu laiks atgriesties dzimtenee,,ja jau ar to speeleeshanu eiropaa nevisai sokas!!!
no vienas puses jaa , bet visi labaak izveelas aarzemes !!!
pasties kaa jaunie skrien prom , un paareejie uz AZerbaidzanu

  -1 [+] [-]

, 2009-07-13 17:18, pirms 15 gadiem
tik atri?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-13 18:19, pirms 15 gadiem
[quote touers]
Pienaacis taakaa buutu laiks atgriesties dzimtenee,,ja jau ar to speeleeshanu eiropaa nevisai sokas!!!

Neatgriezisies vins dzimtene,jo te algas vispar salidzinot ar vina tagadejo algu ir ka maize ar planu sviesta kartu.Un gan jau gadus vel uzspeles arzemes un tad gan atgriezisies lv lai pabeigtu karjeru.
tad jau redzes,cerams,kalsies normali vinam Griekija katra zina lidzjutejus nevajadzetu tracinat,jo tur lidzjuteji karstasanigi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-14 01:36, pirms 15 gadiem
YeTii rakstīja: no vienas puses jaa , bet visi labaak izveelas aarzemes !!!
pasties kaa jaunie skrien prom , un paareejie uz AZerbaidzanu
Jaunieshu treneri jau pashi saka,lai visi kas var,lai brauc prom,jo latvijaa izaugsmes nebuus!