Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Uldriķa "Sion" zaudējums svarīgā spēlē Lihtenšteinā, Cigaņiks nāk uz maiņu Ukrainā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Uldriķa "Sion" zaudējums svarīgā spēlē Lihtenšteinā, Cigaņiks nāk uz maiņu Ukrainā
Roberts Uldriķis. Foto: FC Sion

Šveices Superlīgā futbolā no pēdējā vietas turnīra tabulā nav izdevies izrauties "Sion" komandai, kas izbraukumā ar 0:3 kapitulēja priekšpēdējā pozīcijā esošajai Lihtenšteinas spēcīgākajai vienībai "Vaduz".

23 gadus vecais Uldriķis šodien aizvadīja pilnu spēli. "Sion" visus trīs vārtus ielaida cīņas pēdējo 20 minūšu laikā, vaduciešu sastāvā divreiz izceļoties Dežanam Džokičam, bet vienreiz - Gabrielam Luhingeram. Astoņas kārtas līdz Šveices meistarsacīkšu turnīra beigām atstatums starp abām komandām pieaudzis līdz trim punktiem.

Ukrainas Premjerlīgas "top 3" atgriezusies cita Latvijas izlases futbolista Andreja Cigaņika Luhanskas "Zorya", mājās ar 2:0 uzveicot turnīra jaunpienācēju "Inhulets". Latvietis laukumā tika sūtīts 82. minūtē, kad rezultāts jau bija 2:0. "Zorya" ar 20 mačos nopelnītiem 38 punktiem ir trešā aiz Ukrainas grandiem Kijevas "Dynamo" (52 punkti) un Doņeckas "Shakhtar" (45 punkti).

Igaunijas Meistarlīgas 6. kārtas spēlē vārtsargs Ivans Baturins sargāja Tallinas "Legion" vārtus neveiksmē ar 1:2 pret valsts čempioni Tallinas "Flora". "Legion" ar izcīnītiem diviem punktiem desmit komandu konkurencē ir astotā.

Itālijas C sērijas B grupā uz "Mantova" rezervistu soliņa tika atstāts 22 gadus vecais pussargs Aleksejs Saveļjevs. "Mantova" savā laukumā ar 0:2 atzina Lenjago "Salus" pārākumu. "Mantova" trīs kārtas līdz turnīra beigām iekrājusi 47 punktus un ieņem desmito pozīciju, kas ir pēdējā, kas ļautu piedalīties "play-off" cīņā par iekļūšanu B sērijā.