Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Alvešs informēts par ''Chelsea'' izrādīto interesi

Alvešs informēts par ''Chelsea'' izrādīto interesi
Bruno Alvešs
Foto: AP

Portugāles kluba ''FC Porto'' aizsargs Bruno Alvešs atklāja, ka vēlas pāriet uz Anglijas Premjerlīgu. Futbolists arī zinot, ka ''Chelsea'' izrāda paaugstinātu interesi par spēlētāju.

Portugāles izlases spēlētājs ir nolēmis pamest ''Estadio de Dragao'' jau šovasar. Šajā stadionā Alvešs nospēlēja četrus gadus, kuru laikā tika izcīnīti četri Portugāles čempionāta tituli pēc kārtas.

Lai gan sākotnēji par 27 gadus veco aizsargu interesi izrādīja arī Madrides ''Real'', šobrīd tomēr izskatās, ka tieši ''Chelsea'' varētu būt tieši tā komanda, kas vistuvāk transfēra parakstīšanai ar Alvešu. Atgādināsim, ka pēdējā laikā ''aristokrātu'' aizsargs Rikardu Karvalju ir izteicis domu pamest klubu, tāpēc Londonas klubam Alvešs varētu būt kā laba alternatīva.

Alvešs atklāja, ka ''Chelsea'' konkurenci sastādīt šobrīd varētu tikai Katalonijas klubs ''Barcelona''. ''Es esmu gatavs pārcelties uz Angliju. Esmu informēts, ka par mani interesējas gan ''Chelsea'', gan ''Barcelona''. Un tomēr – man vēl ir līgums ar ''Porto'', tāpēc daudz kas būs atkarīgs no paša kluba,'' skaidro Alvešs.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

  -1 [+] [-]

, 2009-07-09 14:39, pirms 15 gadiem
Labāk "Barcelona". Klubs nav pagarinājis līgumu ar Silvinjū, to atteicies darīt arī Markezs. Vajag aizstājēju. Domāju, ka Barcā viņš iejustos tīri labi. "Chelsea", iespējams, būtu jāsilda beņķis. Kā ne kā, šie jau Žirkovu dabūjuši, kurš taisās piestādīt konkurenci Ešlijam Koulam.

A, vispār, vai tad arī Mourinju (Inter) neinteresējās par viņu? Kaut kas tāds, manuprāt, bija arī esportā rakstīts!

     [+] [-]

, 2009-07-09 14:59, pirms 15 gadiem
Labak uz Chelsea

     [+] [-]

, 2009-07-09 15:00, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Labāk "Barcelona". Klubs nav pagarinājis līgumu ar Silvinjū, to atteicies darīt arī Markezs. Vajag aizstājēju. Domāju, ka Barcā viņš iejustos tīri labi. "Chelsea", iespējams, būtu jāsilda beņķis. Kā ne kā, šie jau Žirkovu dabūjuši, kurš taisās piestādīt konkurenci Ešlijam Koulam.

A, vispār, vai tad arī Mourinju (Inter) neinteresējās par viņu? Kaut kas tāds, manuprāt, bija arī esportā rakstīts!
Žirkovs ir pussargs. Bet šis ir centra aizsargs

     [+] [-]

, 2009-07-09 16:09, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Žirkovs ir pussargs. Bet šis ir centra aizsargs
vins tak ir malejais aizsargs

     [+] [-]

, 2009-07-09 18:38, pirms 15 gadiem
bundulis123 rakstīja: vins tak ir malejais aizsargs
vinjs var kapat gan puse, gan aizmugure...
kluba vinja kapaja puse, bet pie hidinka atklaja ka vinjs var kapat maleja aizmugure..