Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lužnijs pēc "Ventas" trenēšanas stājas pie "Tavrya" stūres

Andris Liepa
Andris Liepa

Lužnijs pēc "Ventas" trenēšanas stājas pie "Tavrya" stūres
Oļegs Lužnijs
Foto: donbass.ua

Bijušais ukraiņu futbolists, tagad treneris Oļegs Lužnijs, kurš savulaik Latvijā vadījis bēdīgi slaveno „Ventu”, šodien apstiprināts par Ukrainas Premjerlīgas kluba „Tavrya” galveno treneri.

Oļegs Lužnijs aizvadījis lielisku futbolista karjeru – šis aizsargs pārstāvējis PSRS un Ukrainas izlases, aizvadījis 253 spēles Kijevas „Dynamo” (1990. gadā kļuva par PSRS čempionu), pēc tam 75 spēles Londonas „Arsenal” (triumfs Premjerlīgā 2001./02. gada sezonā), bet pēc atrašanās „Wolverhampton” sastāvā 2005. gadā pārcēlās uz… Latviju, kur viņš kļuva par spēlējošo treneri „Ventas” rindās, noticot Rosa Akmens būvētajām sapņu pilīm. Pilis ātri sabruka, un Lužnija kā galvenā trenera karjera apsīka – jā, viņš ātri vien pārcēlās uz dzimtās Ukrainas superklubu Kijevas „Dynamo”, taču tur bija tikai trenera asistents, divreiz uz īsu brīdi pēc galveno treneru atlaišanas pildot vietas izpildītāja funkcijas.

Šodien Ukrainas Premjerlīgas klubs „Tavrya” paziņojis, ka 43 gadus vecais Lužnijs kļuvis par tā galveno treneri – tādējādi tieši „Tavrya” kļuvis par pirmo klubu pēc „Ventas”, kurā Lužnijs ir komandas vadītājs. Simferopoles „Tavrya” pagājušajā sezonā ieņēma 6. vietu, mazliet neaizsniedzoties līdz Eirokausiem. Līgums ar Lužniju parakstīts uz trim gadiem.

Izmantotie resursi:
Новости - football.ua

  +2 [+] [-]

, 2012-06-07 12:43, pirms 12 gadiem
Nez kur visa Latvijas futbola un dažu Kijevas Dinamo zvaigžņu apjājējs Rostislavs Štins ir tagad?

     [+] [-]

, 2012-06-07 12:52, pirms 12 gadiem
Valters Nikans rakstīja: Nez kur visa Latvijas futbola un dažu Kijevas Dinamo zvaigžņu apjājējs Rostislavs Štins ir tagad?
Bija dzirdēts, ka ar mūziķu producēšanu nodarbojas.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-07 13:53, pirms 12 gadiem
Cietuma seezh, ross steins pec ventas pameshanas nogremdeja vienu no vecakajiem vacu klubiem liidziigi kaa ventu. Klubam bija japamet vacijas 5. Liga un tagad lenam celas no vaacijas 9. Ligas. Steins sanema divu gadu cietumsodu 2010 gada par nodoklu maksajumu izvairishanos. Kaut kur gadu atpakal biju rakstijis par vinju un paareejiem varbut velreiz uzrakstiishu driizumaa.c

  +2 [+] [-]

, 2012-06-07 14:36, pirms 12 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: Bija dzirdēts, ka ar mūziķu producēšanu nodarbojas.
Es jau nojautu ka Kombuļu Ineses parādīšanās nav nejaušība. Akmeņa darbs bl.in