Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Klubs apstiprina: zemestrīcē cietušais futbolists Atsu atrasts dzīvs

Agris Suveizda

Klubs apstiprina: zemestrīcē cietušais futbolists Atsu atrasts dzīvs
Kristians Atsu. Foto: hatayspor.org.tr

Ja pirmdienas vakarā medijos cirkulēja pretrunīga informācija, tad šorīt Turcijas Superlīgas futbola klubs "Hatayspor" apstiprinājis, ka Ganas izlasē 65 spēles aizvadījušais pussargs Kristians Atsu ir atrasts dzīvs.

"Kristians Atsu ir cietis, taču izcelts no gruvešiem. Mūsu sporta direktors Taners Savuts diemžēl joprojām atrodas zem gruvešiem," Hatajas provinces kluba pārstāvis Mustafa Ezats šorīt apstiprināja Radyo Gol. "Hataja cieta ārkārtīgi smagi, bet nu tuvojamies bīstamākā perioda beigām."

Jau iepriekš tika paziņots, ka aizsargs Kerims Alidži pats izkļuvis no gruvešiem, spēlētāji Bertu Jildirims un Buraks Eksizs, kā arī fiziskās sagatavotības treneris Murats Bels ar ģimeni ir izglābti – ar viņu veselību viss esot kārtībā. Cits spēlētājs Onurs Ergins sociālajos tīklos pavēstīja, ka arī ar viņu viss ir kārtībā un ka ar viņu nevarēja sazināties sakaru trūkuma dēļ.


Vakar Gaziantepas provinci satricināja vismaz 7,8 magnitūdas spēcīga zemestrīce pēc Rihtera skalas, kurai sekoja lērums pēcgrūdienu, ieskaitot 7,5 magnitūdas spēcīgu zemestrīci Kahramanmarašas provincē. Saskaņā ar šorīt atjaunotajiem datiem, Turcijā un Sīrijā mirušo cilvēku skaits tuvojas pieciem tūkstošiem (Turcijas oficiālā statistika liecina par 3381 bojā gājušo, bet Sīrijā bojā gājušas 1602 personas), bet ievainoto skaits – 25 tūkstošiem.

"Hatayspor" svētdien ar 1:0 mājās pārspēja "Kasımpaşa" un apsteidza sāncenšus arī Superlīgas tabulā, pakāpjoties uz 14. vietu 19 komandu konkurencē. Vienīgos vārtus otrā puslaika kompensācijas laika septītajā minūtē guva tieši uzmainītais Atsu, kuram tā bija tikai trešā spēle sezonā. Nesen 31. dzimšanas dienu svinējušais futbolists ir spēlējis arī Portugālē ("Porto", "Rio Ave"), Nīderlandē ("Vitesse"), Anglijā ("Everton", "Newcastle"), Spānijā ("Malaga") un Saūda Arābijā ("Al Raed"). Ganas izlasē viņam ir 65 spēles un deviņi vārti.

Izmantotie resursi:
https://www.fanatik.com.tr/hatayspo...