Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Rebrovs: ""Rubin" kļūs par manu pēdējo klubu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rebrovs: ""Rubin" kļūs par manu pēdējo klubu"
Sergejs Rebrovs
Foto: ITAR-TASS

Viens no visu laiku slavenākajiem Ukrainas futbolistiem Sergejs Rebrovs paziņojis, ka Kazaņas "Rubin" kļūs par pēdējo profesionālo klubu viņa spēlētāja karjerā.

Kazaņas "Rubin" uzbrūkošais pussargs jau otro gadu spēlē šajā komandā. Pats spēlētājs paziņojis, ka tieši šī komanda kļūs par pēdējo viņa karjerā:

"Pec līguma beigām es pakāršu futbola bučus uz naglas. Vismaz profesionālā futbolista karjeru es vairs neturpināšu. Man ir jau 35 gadi, es taču nevaru spēlēt līdz 50 gadiem futbolu. Laiks rit neiedomājamā ātrumā - vēl vakar mēs grāvām "Barcelona", bet tagad man ir 35! Godīgi sakot, agrāk man likās, ka tas būs daudz smagāk. Jā, es vairs nespēlēšu profesionālā līmenī, bet man būs vairāk iespēju pavadīt brīvo laiku ar savu ģimeni, kā man vienmēr ir trūcis."

Sergejs Rebrovs savu karjeru uzsāka Doņeckas "Shakhtar", ātri izpelnoties Kijevas "Dynamo" skautu uzmanību. 1992. gadā viņš sāka spēlēt tieši kijeviešu sastāvā, palīdzot klubam sasniegt vēl nebijušus panākumus. Pats Rebrovs kļuva par visu laiku rezultatīvāko Ukrainas čempionāta futbolistu (120 vārti), bet "Dynamo" ar panākumiem startēja Čempionu līgā, vairākkārt pieveicot Eiropas futbola grandus.

Sergejs Rebrovs īpašu popularitāti izpelnījās pēc fantastiski gūtajiem vārtiem pret "Barcelona", kad viņš no ļoti asa leņķa pamanījās ieraidīt bumbu zem paša vārtu pārliktņa. 1998./1999. gada sezonā "Dynamo" iekļuva Čempionu līgas pusfinālā, kur piekāpās Minhenes "Bayern", bet nākamajā sezonā Rebrovs kļuva par rezultatīvāko šī turnīra spēlētāju. Viņš joprojām ir starp 20 labākajiem vārtu guvējiem šajā turnīrā.

Turpmāk spēlētājs spēlēja arī vairākos Anglijas klubos ("Tottenham", "West Ham"), turku klubā "Fenerbahce", bet vēlāk atgriezās Kijevas "Dynamo", atkal kļūstot par šīs komandas vadošo spēlētāju. 2008. gadā viņš pārcēlās uz "Rubin", palīdzot komandai pirmo reizi tās pastāvēšanas vēsturē uzvarēt Krievijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  -3 [+] [-]

, 2009-06-04 12:05, pirms 15 gadiem
Varēja labāk karjēru Kyev Dinamo beigt!!!

  +5 [+] [-]

, 2009-06-04 12:23, pirms 15 gadiem
Spoža karjera džekam.

     [+] [-]

, 2009-06-04 18:17, pirms 15 gadiem
Jā un bija variants,kad Anglijas karjera beidzās, Rebrovs būtu braucis uz Kuldīgas Ventu.Tā vismaz teica O.Lužnijs,tā brīža Ventas treneris.Diemžēl Venta izkūpēja atrāk,nekā Rebrovs kartē atrada Latviju.

     [+] [-]

, 2009-06-05 03:01, pirms 15 gadiem
Vinsh starpcitu ir guvis vairaak vaartus Dynamo sastaava kaa Sheva