Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kluba vadības 1. aprīļa joka dēļ galvenais treneris aiziet no darba

Rolands Eliņš

Kluba vadības 1. aprīļa joka dēļ galvenais treneris aiziet no darba
Stefans Fogorosi. Foto: Unirea

Starptautiskajā joku dienā (pirmajā aprīlī) par tradīciju kļuvusi nepatiesu ziņu publicēšana humora labad, un šādi pajokot vēlējās arī Rumānijas zemāko līgu kluba "Industria Galda de Jos" vadība, publicējot joku ziņu, ka pārtraukta sadarbība ar galveno treneri. Pārsteidzošā kārtā treneris par šādu joku sajūsmā nebija, apvainojās un pats aizgāja no darba.

"Industria Galda de Jos" kluba vadība pirmajā aprīlī vēlējās pajokot un sarunāja ar vietējiem medijiem, ka izstrādās numuru ar savu galveno treneri Stefanu Fogorosi, kurš bija zaudējis trīs iepriekšējās spēlēs. Tika publicēta pirmā aprīļa ziņa, ka šīs zaudējumu sērijas treneris atlaists no darba.

"Jau no sākuma zināju, ka mūsu izredzes izvairīties no izkrišanas uz zemāku līgu ir niecīgas, taču, redzot, ka trīs spēlēs punkti tā arī nav gūti, mums visiem būs labāk iet savu ceļu," joku ziņā citēts bija kluba prezidents Ovidiu Hulea. "Komandu turpmāk vadīšu es pats un mans dēls. Redzēsim, ko mums izdosies paveikt."

Fogorosi par "joku" uzzinājis tikai no pašas publikācijas un sākumā uztvēris to nopietni. Drīz gan noskaidrojies, ka tas bijis tikai joks, taču Fogorosi smiekli neesot nākuši un viņš nolēmis ziņu padarīt par patiesu, pats uzreiz iesniedzot atlūgumu un atstājot komandu, kura īsi pēc Rumānijas futbola sezonas atsākšanās atkal spiesta meklēt jaunu komandas treneri.

Izmantotie resursi:
https://ziarulunirea.ro/gluma-gluma...

  +5 [+] [-]

, 2021-04-04 17:50, pirms 3 gadiem
Ja godīgi, tad īpaši debīls "joks".

     [+] [-]

, 2021-04-05 16:19, pirms 3 gadiem
Tie kuri vēl domā, ka nepatiesdas ziņas 1. aprīlī ir baigais prikols ir tādi paši bezsmadzeņieki kā tie, kuriem ienāca prātā, ka šis būs nu BAIGI labais joks!

     [+] [-]

, 2021-04-05 20:18, pirms 3 gadiem
Šie 1. aprīļa joki kaut kāds stulbums