Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Gumass pamet "Panathinaikos"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gumass pamet "Panathinaikos"
Jianis Gumass un Zlatans Ibrahimovičs
Foto: digitale

Viens no visu laiku slavenākajiem Grieķijas futbola kluba "Panathinaikos" aizsargiem Jianis Gumass pēc abpusējas vienošanās pametis klubu. Šis aizsargs komandā spēlēja 15(!) sezonas pēc kārtas.

"Panathinaikos" iepriekšējā sezonā pārsteidza ar ļoti veiksmīgu startu Čempionu līgā, taču Grieķijas Superlīgā tikai ar lielām pūlēm izdevās izcīnīt otro vietu. Komandu starpsezonā skārušas lielas pārmaiņas, jo komandai pievienojušies tādi spēlētāji kā Sebastians Leto, Džibrils Sisē un Kostas Katsuranis, pie tam varētu pievienoties vēl vairāki (tiek baumots, ka uz Grieķiju varētu pārcelties arī Maikls Ouvens).

Lai arī ir daudzi jaunieguvumi, ir arī zaudējumi, jo komandu varētu atstāt vairāki tās veterāni. To jau paspējis izdarīt komandas kapteinis Jianis Gumass. Līgums ar Gumasu tika lauzts pēc abpusējas vienošanās.

34 gadus vecais futbolists "Panathinaikos" sastāvā aizvadīja 15 sezonas pēc kārtas, šajā laikā kopumā aizvadot 227 spēles, izceļoties ar 27 vārtu guvumiem. Kluba vadība pateicās Gumasam par viņa ieguldījumu tā panākumos, kā arī izteicās, ka gaidīs to atpakaļ, ja tas vēlēsies kļūt par treneri.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 12:51, pirms 15 gadiem
Kāds iemesls?

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 12:52, pirms 15 gadiem
Līdzīgi kā Alvertis basketbola Panathinaikos.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 13:01, pirms 15 gadiem
Ko4inja rakstīja: Kāds iemesls?
drosi vien apzinas ka nav jau vairs tads skrejejs un ja komanda tiek taisita ar labiem speletajiem tad nu jadod iespeja jaunajiem....

     [+] [-]

, 2009-07-03 16:03, pirms 15 gadiem
nu jā, Panathinaikos pēc izcilā snieguma ČL apņēmušies to atkārtot un gāzt beidzot no troņa Olimpiakos. tāpēc arī ļoti aktīvi darbojas transfēru tirgū, kas protams priecē. bet tajā pašā laikā žēl, ka līdz ar to zūd iespēja komandas veterāniem cīnīties par vietu sastāvā. līmenis komandai ceļas, bet spēlētājiem vecumā ar katru gadu krītas. lai nu kā, priecē, ka klubs viņu gaida atpakaļ kā treneri, nevis laiž prom kā parastu spēlētāju, kas nospēlējis klubā vienu vai divas sezonas.