Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bekhems turpinās spēlēt un nākotnē vēlas trenēt Anglijas izlasi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bekhems turpinās spēlēt un nākotnē vēlas trenēt Anglijas izlasi
Deivids Bekhems
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems atklājis, ka pagaidām vēl nav gatavs mest mieru spēlētāja karjerai un turpinās profesionālā futbolista karjeru Losandželosas "Galaxy" klubā.

35 gadus vecais Bekhems savainojuma dēļ netika pie spēlēšanas Pasaules kausa izcīņā, taču bija kopā ar Anglijas izlase kā komandas oficiālā persona. Pēc Anglijas izgāšanās paklīdušas ziņas, ka Losandželosas "Galaxy" pussargs varētu beigt spēlētāja karjeru un pievērsties trenera amatam, taču pats futbolists to noliedzis.

"Ir glaimojoši dzirdēt tādas lietas, ka varētu būt Anglijas izlases treneris, taču pagaidām tas nenotiks, jo vēl neesmu gatavs beigt spēlēt. Anglijai gan vienmēr būšu pieejams, šajā ziņā nekas nemainās," teica Bekhems.

Slavenais pussargs, atskatoties uz izlases sniegumu Dienvidāfrikā, teica, ka komanda nav nospēlējusi atbilstoši savam potenciālam: "Skatoties uz visām četrām spēlēm kopumā, mēs nebijām pietiekami labi, lai tiktu tālāk par astotdaļfinālu. Pat ja mums būtu ieskaitījuši otros vārtus pret Vāciju, mēs nebijām pelnījuši uzvarēt, jo Vācija bija labāka visu 90 minūšu ilgumā."

"Vērojot to, kā futbolisti darbojās treniņos, viss bija pozitīvi, taču, kad bija jāspēlē, neko tādu nevarēja novērot. Jāmācās no turnīrā notikušā, lai nākotnē kļūtu labāki," piebilda Bekhems.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2010-07-02 19:00, pirms 14 gadiem
Eduliic_7 rakstīja: Atpakaļ uz Madridi
Njā tie tik bija laiki Bekhems , Ronaldo , Zidāns !
Slēpts komentārs: maucnenormal

  -1 [+] [-]

, 2010-07-02 19:10, pirms 14 gadiem
Šaubos vai visiem futbolistiem pēc karjeras beigšanas vajadzētu kļūt par treneriem.

  +5 [+] [-]

, 2010-07-02 19:41, pirms 14 gadiem
Es tikai par to, Anglijas izlasei tas būs liels guvums, TIKAI , lai sākumā beidz spēlētāju karjeru, vai EURO 2012 nebūtu ideāli? varbūt čempions FANTASTISKI!

  -2 [+] [-]

, 2010-07-02 20:35, pirms 14 gadiem
TOP MAN!

  +2 [+] [-]

, 2010-07-02 21:50, pirms 14 gadiem
Es arī vēlos trenēt anglijas izlasi un vēl poršu un vēl lielu māju un skaistu sievu ... un.. un...

     [+] [-]

, 2010-07-03 09:20, pirms 14 gadiem
Šis spēlētājs ir futbola Dievs. Atceros angļu vārtus, kad viņš pēdējā minūtē ar soda sitienu golu ielika pret grieķiem un ieveda angļus finālturnīrā bez pārspēlēm. Lieliska ziņa.