Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs ļoti apmierināts ar Varāna un Sančo pievienošanos komandai

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Sulšērs ļoti apmierināts ar Varāna un Sančo pievienošanos komandai
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempione "Manchester United" starpsezonā papildinājusi sastāvu ar diviem nozīmīgiem spēlētājiem – no Madrides "Real" iegūts centra aizsargs Rafaēls Varāns, bet no Dortmundes "Borrusia" talantīgais anglis Džeidons Sančo. Apmierināts ar papildinājumiem ir komandas galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs.

Francūža Rafaela Varāna oficiālā pievienošanās "Manchester United" notiks šonedēļ, savukārt ar Džeidonu Sančo līgums tika parakstīts aizvadītajā nedēļā. "Esmu teicis šo jau arī iepriekš – jebkurš treneris gribētu, lai spēlētāju pārejas notiek pēc iespējas ātrāk," teica Ūle Gunnars Sulšērs. "Uzskatu, ka abi spēlētāji [Varāns un Sančo] ir ļoti vērtīgi ieguvumi – ne tikai īstermiņā, bet arī ilgtermiņā."

"Rafaēlam šobrīd ir karjeras labākie gadi," "United" komandas treneris turpināja. "Viņam ir tikpat gadu cik Harijam Magvairam, viņš ir nedaudz vecāks par Eriku Baijī un pāris gadus vecāks par Viktoru Lindelēvu – mums ir fantastiska centru aizsargu grupa. Esmu ļoti priecīgs, ka spējām vienoties ar "Real". Rafaēls ir uzvarētājs. Zinu, ka sers Alekss Fērgusons jau sen vēlējās komandā redzēt viņu."

Sulšērs izteicās, ka ir apmierināts ar notikumiem transfēru tirgū: "Citās starpsezonās mums ir bijušas problēmas, bet šoreiz esam labās pozīcijās. Esam laicīgi tikuši pie papildinājumiem. Pirmssezona nekad nav viegla." Vakar 30 tūkstošu skatītāju priekšā "United" aizvadīja pārbaudes spēli pret "Brentford", nospēlējot 2:2.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...