Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Davids Luiss noraidījis "Chelsea" līguma piedāvājumu un plāno vasarā pamest klubu

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

Davids Luiss noraidījis "Chelsea" līguma piedāvājumu un plāno vasarā pamest klubu
Davids Luiss. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

"Chelsea" centra aizsargs Davids Luiss nav akceptējis kluba piedāvājumu par līgumu uz vienu sezonu, un, ja netiks uz galda likts ilgāks piedāvājums, viņš taisās pamest šo Londonas klubu.

Brazīliešu centra aizsargs un “Chelsea” spēlētājs Davids Luiss noraidījis sava kluba piedāvājuma parakstīt jaunu vienas sezonas līgumu un plāno doties citur nākamajā vasarā. Londonas “Chelsea” klubam ir līgumu politika, ka tas neparaksta ar 30 vai vairāk gadus veciem futbolistiem garāku līgumu par vienu sezonu, taču Luiss vēlās divu gadu līgumu, kam “Chelsea” nav piekritusi.

Šāda pati situācija ir izvērtusies arī viņa komandas biedram Seskam Fabregasam, kuram gan vēl neesot piedāvāts līgums, kā arī šosezon viņš vairs nedodas tik bieži sākumsastāvā un Premjerlīgā spēlējis vien piecās spēlēs. Šiem kluba noteikumiem iepriekš piekrituši vairāki kluba leģendas - Frenks Lampards, Džons Terijs un citi, kuriem arī nedeva iespēju parakstīt ilgāku līgumu. Pagājušajā sezonā “Roma” uzbrucējs Edins Džeko nepievienojās Londonas komandai, jo gribēja līgumu uz nākamajām divām sezonām, uz ko “Chelsea” nebija pielaužami.

“Chelsea” treneris Maurīcio Sarri uz jautājumiem par līgumu parakstīšanu atbildēja: “Es ar viņiem runāju pirms mēneša, taču mums neizdevās vienoties. Zinu, ka situācija nav vienkārša, bet es ticu, ka mums izdosies parakstīt jaunus līgumus ar abiem futbolistiem, jo viņi ir nozīmīgas komandas sastāvdaļas.” Iepriekšējā sezonā Luisam izveidojās konflikts ar bijušo treneri Antonio Konti, kā rezultātā viņu nevarēja redzēt pat uz rezervistu soliņa. Pēc Sarri atnākšanas viņš ir kļuvis par stabilu pamatsastāva vērtību aizsardzības sirdī ar Antonio Rīdigeru.

Luiss pievienojās “Chelsea” komandai 2011. gadā no Portugāles kluba “Benfica” par 25 miljoniem eiro. Viņš Anglijas galvaspilsētā spēlēja nepilnas trīs sezonas, taču 2014. gada vasarā PSG viņu iegādājās par aizsargu rekorda summu 49,5 miljoniem eiro. Pēc diviem gadiem pēdējā transfēru loga dienā viņš atgriezās klubā, kurā bija visvairāk sasniedzis – “Chelsea” par 35 miljoniem eiro. Fabregass savu ilgāko karjeras posmu pavadījis “Arsenal” rindās, taču pēc tam pievienojās “Barcelona”, no kurienes atgriezās Londonā, taču šoreiz kā “Chelsea” spēlētājs.

  +3 [+] [-]

, 2018-12-24 15:36, pirms 5 gadiem
Tāpat kā kaimiņu Edgars noraidīja Maksimas piedāvāto pārbaudes kontraktu uz trīs mēnešiem, nolemjot kļūt par brīvo aģentu.

     [+] [-]

, 2018-12-25 09:17, pirms 5 gadiem
Chelsea šobrīd nav stabilākais un pievilcīgākais klubs, var Luizu saprast.

     [+] [-]

, 2018-12-25 12:33, pirms 5 gadiem
hmmm... manuprāt 1 gada līgumi ir pat labāki, sakačājies un spelē no visas sirds un nākamgad jau vari citā klubā spēlēsi jau par lielāku čunguru, protams var saprast 30 gados varbūt gribās stabilitāti.