Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Swansea" sešas nedēļas jāiztiek bez Miču

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Swansea" sešas nedēļas jāiztiek bez Miču
Miču (baltajā formā)
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubam "Swansea" aptuveni sešas nedēļas nāksies iztikt bez komandas pagājušās sezonas rezultatīvākā spēlētāja Miču, kuram nepieciešama potītes operācija.

27 gadus vecais Miču potītes savainojuma dēļ nepiedalījās svētdienas mačā pret "Everton" (1:2). Vēlāk atklājās, ka spānim nepieciešama operācija. Paredzams, ka laukumā uzbrūkošais pussargs varētu atgriezties pēc sešām nedēļām.

Miču kļuva par vienu no pagājušās sezonas labākajiem pirkumiem Premjerlīgā. Velsas klubs uzbrukuma līnijas spēlētāju no spāņu vienības "Rayo Vallecano" iegādājās par nieka diviem miljoniem mārciņu, par ko pretī saņēmis ļoti rezultatīvu sniegumu – kopš ierašanās klubā 2012. gada vasarā Miču guvis 28 vārtus. Miču šosezon bijis ne tikai potītes, bet arī ceļgala savainojums.

"Swansea" uzbrukuma problēmas nebeidzas ar Miču operāciju. Vismaz līdz februārim palīdzēt nevarēs arī malējais pussargs Neitans Daijers, kuram ir līdzīgs savainojums. Ļoti iespējams, ka janvārī klubam pievienosies kāds priekšējās līnijas spēlētājs. "Swansea" ar 17 spēlēs sakrātiem 20 punktiem ieņem 11. vietu.

Par uzbrucējiem runājot, "Fulham" šodien paziņoja, ka klubā uz diviem mēnešiem atgriezīsies amerikāņu uzbrucējs Klints Dempsijs. Piecus gadus Londonas klubā nospēlējušais un 60 vārtus guvušais Dempsijs (30) Premjerlīgas autsaiderei (19. vieta 20 komandu konkurencē) talkā nāks brīdī, kamēr ASV līgā būs pārtraukums – Dempsijs pārstāv Sietlas "Sounders".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-25 08:29, pirms 11 gadiem
tikmēr pēc jaunākajām ziņām Xabi Alonso nāksies izlaist gandrīz mēnesi,jo spēlē pret Valenciu(kuru itkā taisās pārpirkt Singapūras biznesmenis, samaksājot nemazo parādu un ieguldot janvāra transfēra logā spēlētāju iegādei ap 40milj)cieta sadursmē ar Metjo,kad,pēc gaisa divcīņā saņemtā sitiena pa galvu,ir plīsusi auss bungādiņa

     [+] [-]

, 2013-12-25 09:00, pirms 11 gadiem
un,ja kas,kāpēc nav neviena raksta,ka piemēram tiesa pieprasa no Barcas dokumentus par Neimāra transfēru,jo dažs labs,sakot,ka Rosels 40milj ne tam ieskaitījis,vai ka Messi apsūdz naudas izkrāpšanā draudzības spēlēs starpsezonā,kas bija paredzēta Unicef fondam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja