Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Adebajors: "Mani pārdeva tāpēc, ka "Arsenal" vajadzēja naudu"

Adebajors: "Mani pārdeva tāpēc, ka "Arsenal" vajadzēja naudu"
Emanuels Adebajors
Foto: AFP

Togo izlases uzbrucējs Emanuels Adebajors pēc pārcelšanās uz Premjerlīgas klubu "Manchester City" atzinis, ka pārgājis tāpēc, ka Londonas "Arsenal" bija nepieciešama nauda.

Jau rakstījām, ka nesen Adebajors uz pieciem gadiem parakstīja līgumu ar "Manchester City" klubu. "Es nevaru vien sagaidīt, kad varēšu spēlēt un "City" faniem parādīt, ko es spēju. Esmu dzimis, lai spēlētu futbolu, un to es arī vēlos darīt. Esmu ieradies šeit, lai pārrakstītu vēsturi," kluba oficiālajā mājaslapā teica Adebajors.

Tagad spēlētājs atzinis, kādēļ viņš pārgāja uz šo klubu. ''Kad atgriezos no brīvdienām, mans aģents teica, ka man būs jārunā ar kluba vadību,'' iesāk spēlētājs. ''Kad es satikos, man pateica, ka man būs cits klubs. Bija grūti pieņemt šādu lēmumu. Taču es ar to samierinājos un biju gatavs jaunam izaicinājumam.''

''Treneris Vengers man neteica, ka viņi grib mani pārdot, taču uzzināju, ka klubam bija nepieciešama nauda un kādam vajadzēja pamest "Arsenal" – šoreiz tas biju es. Viņi izvēlējās mani, un nu ir saņēmuši naudu. Ceru, ka viņi to tērēs apdomīgi. Sūtu viņiem sveicienus, bet tagad esmu jau "Manchester City" spēlētājs.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +9 [+] [-]

, 2009-07-24 11:21, pirms 15 gadiem
Skaļi

     [+] [-]

, 2009-07-24 11:23, pirms 15 gadiem
nabaga arsenals
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-24 11:28, pirms 15 gadiem
atceros, kā pagājušogad viņš gribēja tikt prom no Arsenal.. šogad radās tāda iespēja!!

  +3 [+] [-]

, 2009-07-24 11:29, pirms 15 gadiem
Cerams, ka MC būs vēl lielākas iespējas konkurēt premjerlīgā! Lai veicas Adebajoram!

  -3 [+] [-]

, 2009-07-24 11:30, pirms 15 gadiem
Tas ne par ko labu Arsenālam neliecina,ja atdod vienu no uzbrukuma līderiem naudas dēļ. Pat nedaudz skumji noskatīties uz to, kas notiek ar Arsenal. Savainojumi, labu spēlētāju atdošana. Jau uzsākta intensīva gatavošanā sezonai, bet nav neviens labs spēlētājs nopirkst. Izskatās, ka tur viss jūk un brūk

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 11:39, pirms 15 gadiem
Ja Arsenal arī vajadzēja naudu, tad vismaz varēja censties vairāk uzvārīties uz Adebajora reiķina...

     [+] [-]

, 2009-07-24 11:46, pirms 15 gadiem
-Skoufilds- rakstīja: Ja Arsenal arī vajadzēja naudu, tad vismaz varēja censties vairāk uzvārīties uz Adebajora reiķina...
tada nu vinja cena ir.
Pagajusha vasara arsenals prasija 30 milj.
bet ta nu sagadijas ka pagajusha sezona vinsh nesita vairs tik daudz golus

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 12:08, pirms 15 gadiem
nauda viniem ir nepieciesama tapec, ka vini vel nav nomaksajusi stadiona uzcelsanu un Arsenal izteicas, ka vini audze jaunos lai tos pardotu un atpelnitu stadionu.. Eduardo piemeram vini nopirkas tikai par 9 lemoniem,b et ja vinam nebutu tikusi lauzta kaja vina vertiba butu milziga

     [+] [-]

, 2009-07-24 12:27, pirms 15 gadiem
ansiso rakstīja: Tas ne par ko labu Arsenālam neliecina,ja atdod vienu no uzbrukuma līderiem naudas dēļ. Pat nedaudz skumji noskatīties uz to, kas notiek ar Arsenal. Savainojumi, labu spēlētāju atdošana. Jau uzsākta intensīva gatavošanā sezonai, bet nav neviens labs spēlētājs nopirkst. Izskatās, ka tur viss jūk un brūk
Pēdējie divi kluba pirkumi bija Aršavins un Vermālens. Bet aizgājējs ir tikai viens - Adebajors. Ir izdevies noturēt Van Persiju un Fabregasu. Atpakaļ ir Rosickis.

Pff. Jūk un brūk? Jā, tracina Vengēra lēnīgums attiecībā uz transfēriem. Bet nu iespējams, ka viņš nemaz nevēlas nevienu pirkt Ades vietā (savādāk tak Šamaks jau sen būtu nopirkts!) Nedaudz pamainīs izvietojumu laukumā un veidos spēli no tiem kas ir, ej nu sazin. Bet balsta pussargu gan vajadzētu. Laiks katrā gadījumā, lai kādu iegādātos vēl ir.

Ja runā par savainojumiem, tad nu sezona ir gara un tie bija, ir un būs vienmēr. No traumām nav pasargāts neviens!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 13:12, pirms 15 gadiem
kad sāksim tērēt?
vispār nevarēja to Adebayoru ātrāk pārdot un reāli pacīnīties par Melo...

  -3 [+] [-]

, 2009-07-24 13:13, pirms 15 gadiem
to Labdien. Kam tu man stāsti par pagājušās sezonas pirkumiem? Es runāju par vasaru. Un es redzu, ka aiziet Ade, kas tieši Arsenālā no zaļa gurķa izauga par lielisku spēlētāju

  -3 [+] [-]

, 2009-07-24 13:15, pirms 15 gadiem
vitautas rakstīja: Arsenal ir gudru cilvēku klubs,kas strādā pie peļņas un tā arī ir,tiek pirkti potenciāli jauni,ātri,labi futbolisti,tad viņus pārdod kā gatavu,kvalitatīvu,mežonīgu vīru
žēl,protams,ka Arsenal tāda rotācija notiek,bet tāda ir dzīve,bizness,kur peļņa ir primārā.
Man kaut kā šķiet, ka Madrides Real peļņa ir daudz milzīgāka. Tikai atšķirība tāda, ka viņi arī nopērk megaklases futbolistus. Jā, nu nezinu, vai šāda Arsenal politka dos augļus rezultātu izteiksmē

     [+] [-]

, 2009-07-24 13:18, pirms 15 gadiem
ansiso rakstīja: to Labdien. Kam tu man stāsti par pagājušās sezonas pirkumiem? Es runāju par vasaru. Un es redzu, ka aiziet Ade, kas tieši Arsenālā no zaļa gurķa izauga par lielisku spēlētāju
vispār Adebayors jau plosijās Monaco rindās,bet man jau patīk

  -4 [+] [-]

, 2009-07-24 13:26, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: vispār Adebayors jau plosijās Monaco rindās,bet man jau patīk
Nu, bet sākumā viņš Arsenālā vairāk uz soliņa vai tad nesēdēja un tikai pamazām neizauga līdz vienam no pasaules top15 futbolistiem?!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 13:29, pirms 15 gadiem
ansiso rakstīja: Nu, bet sākumā viņš Arsenālā vairāk uz soliņa vai tad nesēdēja un tikai pamazām neizauga līdz vienam no pasaules top15 futbolistiem?!
Tas viss ir nosacīti. Viņš jau Francijā bija labs, un uz komandu atnāca, kad tur vēl bija Anrī, tāpēc loģiski, ka sākumā uz soliņa pasēdēja.
Kāds top15? Tavējais? Labs uzbrucējs, bet tādu ir daudzi.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 13:52, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Tas viss ir nosacīti. Viņš jau Francijā bija labs, un uz komandu atnāca, kad tur vēl bija Anrī, tāpēc loģiski, ka sākumā uz soliņa pasēdēja.
Kāds top15? Tavējais? Labs uzbrucējs, bet tādu ir daudzi.
Par to top15 arī pasmaidīju

Nu normāls čalis, kas var iesist golu. Žēl, protams, ka pārdeva un laikam neko nenopirks vietā, bet nu panikot ar takā nevajadzētu.

Bet nu summiņa ar par viņu ienācās pieklājīga, ne? Nopirka pa kādiem 3 citroniem, a pārdeva pa 25 apmēram, ja? Neslikts darījums.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 13:55, pirms 15 gadiem
Anglijas futbola premjerlīgas kluba Manchester City jaunieguvums Emanuels Adebajors atzinis, ka no Arsenal aizgājis komandas fanu dēļ, informē britu mediji.

2008.gada Āfrikas labākais futbolists Adebajors pēc 25 miljonus britu mārciņu vērtā darījuma paziņoja, ka to veicinājuši Arsenal fani. “Fanu attieksme pret mani nepavisam nebija jauka. Es nespēju saprast, kādēļ viņi pret mani tā izturējās. Laukumā darīju ko varēju un komandā biju laimīgs,» uzskata Adebajors. «Guvu trīsdesmit vārtus sezonā — nav mana vaina, ka AC Milan, Barcelona vai Madrides Real vēlējās mani iegādāties. Barcelona katru vasaru cenšas nopirkt [citu Arsenal futbolistu] Sesku Favregasu, taču fani nekad nav izsvilpuši viņu.»

     [+] [-]

, 2009-07-24 14:07, pirms 15 gadiem
Fani vainiigi, klubam vajag naudu, pasham vajag naudu... Jau sapratis, ka shii paareja ir kljuuda?

Lai vai kaa, pastaav triis kandidaati uz vinja aizstaashanu - Shamaks, Huntelaars un tagad arii Zhinjaks. Protams, nedriikst chammaaties, jo Shamaks var arii aiziet uz Sunderland, Huntelaars uz Vaaciju un Zhinjaks uz Lyon, laikam.

Kas attiecas uz CM - esam atpakalj peec Kanas, pastaav arii Ever Banegas un Blaises Matuidi varianti. Ar Kanu - ideaalaakais iespeejamais variants, bet nu atkal - ka Everton neaizskrien priekshaa!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 14:16, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Lai vai kaa, pastaav triis kandidaati uz vinja aizstaashanu - Shamaks, Huntelaars un tagad arii Zhinjaks. Protams, nedriikst chammaaties, jo Shamaks var arii aiziet uz Sunderland, Huntelaars uz Vaaciju un Zhinjaks uz Lyon, laikam.
Hm. Huntelārs vaitad nav jau ar pusotru kāju Štutgartē? Vnk Štutgarte itkā esot domājusi ko ņemt Hunteru, vai Vagneru Lavu no CSKA. Un itkā Vagners esot atkritis.

     [+] [-]

, 2009-07-24 14:18, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Hm. Huntelārs vaitad nav jau ar pusotru kāju Štutgartē? Vnk Štutgarte itkā esot domājusi ko ņemt Hunteru, vai Vagneru Lavu no CSKA. Un itkā Vagners esot atkritis.
Nekas galīgs tur vēl nav zināms. It kā neesot vienojušies ar Štutgarti par algu.

     [+] [-]

, 2009-07-24 14:18, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Hm. Huntelārs vaitad nav jau ar pusotru kāju Štutgartē? Vnk Štutgarte itkā esot domājusi ko ņemt Hunteru, vai Vagneru Lavu no CSKA. Un itkā Vagners esot atkritis.
Neesmu neko taadu dzirdeejis, runaat jau var daudz ko, bet neviens veel nekur nav!
Un pietiks vien Arseenam uzsvilpt un Huntelaars aizskries pie vinja!

     [+] [-]

, 2009-07-24 14:39, pirms 15 gadiem
Bāc. Nu gan viss strauji mainās. Atkal jau lasu, ka esot kkas nojucis viņiem ar Hunteru. Tagad mēģināšot iegādāties Vagneru. Huntelārs domāju varētu būt pat labākais variants priekš Arsenal.

Nujā, nevar jau ticēt visam ko lasi.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 15:04, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Tas viss ir nosacīti. Viņš jau Francijā bija labs, un uz komandu atnāca, kad tur vēl bija Anrī, tāpēc loģiski, ka sākumā uz soliņa pasēdēja.
Kāds top15? Tavējais? Labs uzbrucējs, bet tādu ir daudzi.
Nu, jā, jā, es nedaudz pārspīlēju, lai no mana komentāra būtu lielāks efekts. Nu bet pēc ļoti veiksmīgās 2007./08. sezonas tas pasaules top15 jau tur pat degungalā bija

     [+] [-]

, 2009-07-24 15:16, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Bāc. Nu gan viss strauji mainās. Atkal jau lasu, ka esot kkas nojucis viņiem ar Hunteru. Tagad mēģināšot iegādāties Vagneru. Huntelārs domāju varētu būt pat labākais variants priekš Arsenal.

Nujā, nevar jau ticēt visam ko lasi.
Man gan labaak patiktu Shamaks. Vai Zhinjaks (ja nekas nesanaak ar Shamaku)!
Bet nu ljoti ceru, ka tiks ieguuti divi no shii 4nieka (Shamaks/Zhinjaks/Huntelaars + Kana).

     [+] [-]

, 2009-07-24 15:32, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Man gan labaak patiktu Shamaks. Vai Zhinjaks (ja nekas nesanaak ar Shamaku)!
Bet nu ljoti ceru, ka tiks ieguuti divi no shii 4nieka (Shamaks/Zhinjaks/Huntelaars + Kana).
Nu nezinu. Mani uzreiz pievilina tas, ka Hunters Ajaxā bija īsta vārtu mašīna. Un pat Realā, kur īsti nebija skaidrs kamdēļ viņu nopirka, viņš 20 spēlēs pamanījās sasist 8 vārtus. Drīz puisim paliks 26 gadi. Uzbrukumā būtu neslikts sķēpa uzgalis.
Bet, protams, nesaku, ka Šamaks un Žinjaks manās skatījumā būtu norakstāmi.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 16:21, pirms 15 gadiem
Nu ideālais variants jau būtu Šamaks un Kana.
Hunters un Žinjaks ir tīrie vārtu guvēji, Šamaks manuprāt ir vairāk komandas spēlētājs. Kaut gan Arsenal spēles pamatā nav tālās piespēles uz target man, kas ar galvu nomestu bumbu partneriem, tomēr dažādības dēļ uzbrukumā vajag arī garo. Pašlaik vienīgais garais uzbrukumā ir Bentners. Var jau būt, ka vilcināšanās ar uzbrucēja iegādi var skaidrot ar to, ka Vengers gatavo dāni savai breakthrough sezonai, bet man šķiet, ka līdz tam Niklasam vēl ir daudz jāpieliek. Būtu jau patīkami, ja viņš pozitīvi pārsteigtu visus, bet pagaidām vēl šaubos.
Kana būtu ideālais variants DM, jo viņš ir spēka spēles piekritējs, kas pašlaik pietrūkst pussargu līnijā, pie tam ir arī pietiekami meistarīgs. Matuidi stiprā puse esot pozicionālā spēle, un viņš arī nav tik atlētisks.

Pat pēc visa šā garā pentera man šķiet, ka droši vien Šamaku un Kanu neredzēsim, jo Vengeram patīk pārsteigt, viņš reti izvēlas variantu, kas līdzjutējiem liekas teorētiski acīmredzams. Ja papildinājums būs, tad nebrīnīšos, ja pievienosies Šeiks Diabate (Šamaka komandas biedrs) un Musa Sisoko no Toulouse - tāpēc ka jauni un talantīgi..