Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" pussargs Felenī nespēlēs sešas nedēļas

"Manchester United" pussargs Felenī nespēlēs sešas nedēļas
Maruāns Felenī (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" pussargs Maruāns Felenī nevarēs palīdzēt savai komandai aptuveni sešas nedēļas, tiesa, pastāv neliela iespēja, ka futbolists atgriezīsies ierindā arī ātrāk.

Beļģijas futbola valstsvienības un Anglijas čempionvienības "Manchester United" pussargam Maruānam Felenī veikta plaukstas locītavas operācija, un atlabšanas process varētu ilgt līdz pat sešām nedēļām. Kluba galvenais treneris Deivids Moizs gan cer, ka Felenī laukumā varētu atgriezties ātrāk.

Operācija tika veikta sestdien no rīta, pēc tam, kad kluba pārstāvji saprata, ka Felenī radās grūtības atlabt no muguras savainojuma. Ja ar plaukstas savainojumu viņš varēja spēlēt (un to arī darīja), tad 4.decembra spēlē ar savu bijušo klubu "Everton" gūtais muguras savainojums liedza beļģim palīdzēt savai komandai.

Paredzēto 10 dienu laikā Felenī veselības stāvoklis neuzlabojās, un tika pieņemts lēmums pussargam dot atpūtu, lai futbolista mugura spētu atgūties. Ņemot vērā to, ka Felenī šajā laikā nespēlēs, pussargam tika veikta arī plaukstas locītavas operācija.

Šosezon 26 gadus vecais beļģis ir piedalījies 11 spēlēs, paliekot bez vārtu guvumiem. Felenī Mančestras superklubam pievienojās šovasar, par 27,5 miljoniem britu mārciņu pārejot no "Everton", kur spēlēja Deivida Moiza vadībā.

Ja beļģis nespēlēs sešas nedēļas, tad viņš izlaidīs vairākas svarīgas mančestriešu spēles, tostarp 1.janvāra spēkošanos ar "Tottenham" un 19.janvāra spēli ar "Chelsea".

Izmantotie resursi:
Official Manchester United Website

     [+] [-]

, 2013-12-23 19:23, pirms 11 gadiem
Plaukstas locītavas operācija, vai tad tik traki, ka 6 nedēļas?

  -1 [+] [-]

, 2013-12-23 19:38, pirms 11 gadiem
Manis pēc tas mērkaķis var iet ārstēties atpakaļ uz Everton. Slinķis gatavais, neatstrādā aizsardzību- uzbrukumā tizlojas. Cerams, pēdējais Moiza draņķīgais pirkums.

     [+] [-]

, 2013-12-23 20:11, pirms 11 gadiem
more like failini

     [+] [-]

, 2013-12-24 10:19, pirms 11 gadiem
Mančestrai tādu muļki nevajag

     [+] [-]

, 2013-12-24 10:30, pirms 11 gadiem
laba zinja MU faniem