Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Aston Villa" mērķē uz četrinieku

Andrejs Siliņš

"Aston Villa" mērķē uz četrinieku
Nigels Reo-Kokers un Patriss Evra
Foto: AP

Pēc vakar nospēlētā neizšķirta pret "Manchester United" Anglijas Premjerlīgā futbolā "Aston Villa" galvenais treneris Martins O'Neils atklāja, ka komandas mērķis ir ielauziteis labāko četriniekā, kas noteikti nebūs viegli.

"Mēģinājām nospēlēt tāpat, kā pret "Arsenal" iepriekš. Pret "United" to paveikt ir ļoti sarežģīti - viņiem ir lieliski spēlētāji, kuri var izšķirt spēles likteni, bet mēs tikām galā un nopelnījām neizšķirtu. Pēc zaudējumiem "Newcastle" un "Middlesbrough" šīs divas pēdējās spēles bijušas labas, tās palīdzēs spēlētājiem iegūt ticību saviem spēkiem," sacīja O'Neils. "Iekļūt labāko četriniekā ir ārkārtīgi grūti, bet mēs uz to mērķējam. Spēlētāji kļūst arvien labāki un arvien vairāk iegūst pārliecību par sevi."

"Bijām labāka komanda, izņemot brīdi, kad "Villa" pēc soda sitieniem un stūra sitieniem radīja mums grūtības mūsu soda laukumā," komentēja "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons. "Ja neskaitām to, tad mums nebija problēmu. Esmu apmierināts ar atdevi, ar kādu spēlējām pret komandu, kas agresīvi un apņēmīgi cīnās par katru bumbu. Domāju, ka ar spiedienu, kādu izdarījām beigās, spēsim izmantot kādu iespēju, taču viņi noturējās."

Izmantotie resursi:
premierleague.com

  +6 [+] [-]

, 2008-11-23 11:15, pirms 15 gadiem
O'Nīlu cienu jau kopš "Celtic" laikiem. Tiešām izcils treneris un Britu impērijas ordeņa kavalieris...un īrs (lai arī ziemeļ-)
"Villa" ir ļoti sīksta komanda

     [+] [-]

, 2008-11-23 11:30, pirms 15 gadiem
Ja godiigi nebuutu ne vainas... "Aston Villa" ir laba komanda
Briiziem jav garlaiciigi paliek anglju kvartetu tikai tabulas augshgalaa nosleegumaa redzeet...

  +4 [+] [-]

, 2008-11-23 12:28, pirms 15 gadiem
Nu 4nieks kaut kad jau izjuks! iespejams šosezon!
Astonvilla 4.v, Arsenal 5.v!

  +3 [+] [-]

, 2008-11-23 12:54, pirms 15 gadiem
Un chelsea villai varētu paliidzeet realizeet sho meerķi,nākošnedēļ uzvarot arsenal

  -1 [+] [-]

, 2008-11-23 12:57, pirms 15 gadiem
Nu tagad jau varat visi papriecaaties, ka nu tik Villa dabuus 4. vietu, neko vinji nedabuus, beigaas 4nieks buus tas pats vecais!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-23 13:00, pirms 15 gadiem
Vina var ielauzties, bet tas Villu nepadariis par TOP4 komandu, jo TOP4 komandas spelee pret MU, nevis ierokas aizsardzibaa un cer, ka izdosies neielaist, pie tam spelejot majas.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-23 13:04, pirms 15 gadiem
Arī taisnība...bet vismaz uz kādu laiku villa varētu pabūt top 4 statusā

  -1 [+] [-]

, 2008-11-23 14:28, pirms 15 gadiem
Sāk jau apnikt tas Anglijas TOP4. Aziet Villa!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-23 14:43, pirms 15 gadiem
Jau pirms sezonas uzskatīju, ka, ja kāda komanda var ielauzties pirmajā četriniekā, tad tā ir Villa. Tai ir stabils sastāvs, stabils treneris un meistarīgi līderi.
Tagad komanda to pierāda arī ar darbiem. Protams, nav nekādu garantiju, ka Villai tas izdosies, bet, kā saka, visas iespējas...
Alzamora, ja Villa sezonas beigās būs 4niekā, tad tā būs top4 komanda - pavisam vienkārši. Jo spēku samēri starp top komandām un "pārējiem" ir pārāk atšķirīgi - lai izcīnītu 4. vietu, komandai patiešām ir jābūt tik labai, nekādas sagadīšanās, manuprāt, nav iespējamas.
WBA pagājušā kārtā spēlēja atklātu futbolu pret Pūli un zaudēja ar 0:3. Tā kā viss ir labs, ja ir ar mēru. Pie tam Villai šajā spēlē arī bija iespējas, bet spēles aprakstā eSportā, protams, ir izcelti tikai MU uzbrukumi.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-23 15:17, pirms 15 gadiem
ielauziteis
palabo

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 09:49, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Nu tagad jau varat visi papriecaaties, ka nu tik Villa dabuus 4. vietu, neko vinji nedabuus, beigaas 4nieks buus tas pats vecais!
NU ja Gunneri šitādu luni laidīs, cerības ir maz!

     [+] [-]

, 2008-11-24 09:53, pirms 15 gadiem
go_reds_go rakstīja: NU ja Gunneri šitādu luni laidīs, cerības ir maz!
Jāsaved kārtībā aizsardzība, uzbrukums ir KAUTCIK OK. Uzlabotu realizāciju kaut mazliet un aizsardzību PAMATĪGI, būtu visu laiku ~4:0, 3:1 uzvaras utt

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 09:54, pirms 15 gadiem
go_reds_go rakstīja: NU ja Gunneri šitādu luni laidīs, cerības ir maz!
Arī Aston Villa nerāda tādu stabilitāti, kādu vajadzētu, lai iekļūtu Top4. Patiesību sakot, es galīgi negribu minēt, kurš būs 4.un kurš 5. Patiesība ir tāda, ka, piemēram, Arsenal no pirmās vietas šķir tieši tik pat daudz, cik no izkrišanas no premjerlīgas - tik sīva ir konkurence šogad.

     [+] [-]

, 2008-11-24 09:57, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Arī Aston Villa nerāda tādu stabilitāti, kādu vajadzētu, lai iekļūtu Top4. Patiesību sakot, es galīgi negribu minēt, kurš būs 4.un kurš 5. Patiesība ir tāda, ka, piemēram, Arsenal no pirmās vietas šķir tieši tik pat daudz, cik no izkrišanas no premjerlīgas - tik sīva ir konkurence šogad.
Šogad tikai divas komandas rāda stabilitāti. Arsenal ATKAL ir traumas! MU arī bija tas sūdainais sezonas sākums. TH varētu vēl pacīnīties ar AV par 4nieku

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 10:16, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Šogad tikai divas komandas rāda stabilitāti. Arsenal ATKAL ir traumas! MU arī bija tas sūdainais sezonas sākums. TH varētu vēl pacīnīties ar AV par 4nieku
United premjerlīgā šogad zaudējuši punktus pret šādām komandām:

IZBRAUKUMĀ pret Aston Villa.
IZBRAUKUMĀ pret Arsenal.
IZBRAUKUMĀ pret Everton.
IZBRAUKUMĀ pret Chelsea.
IZBRAUKUMĀ pret Liverpool.
MĀJĀS pret Newcastle.

Mani vienkārši tracina tas sezonas atklāšanas spēlē piedzīvotais neizšķirts mājās pret Newcastle, bet visas pārējās mājas spēles ir uzvarētas un punkti zaudēti tikai izbraukumā pret komandām, kas ļoti iespējams šogad būs TOP6.
Tā kā MU sūdains sākums? Varēja, protams, labāk, bet esmu pat ļoti optimistisks. Neko nevar darīt, ka tieši sezonas sākumā iekritušas visas sezonas grūtākās spēles.
Jānospēlē normāli vēl arī pavisam drīz gaidāmie izbraukuma mači pret City un Spurs un pēc tam viss ies kā pa sviestu. Vismaz ļoti ceru.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 14:32, pirms 15 gadiem
nu huizin. Villa domaaju, ka nebuus top4. var nozgt punktus shad un tad, bet liiga ir maratons, nevis iisi sprinta izravieni. daudz saka, ka arsenaals var izkrist no top4, bet, ja tiks galaa ar savaam probleemaam, tad tas nenotiks. atkaartshu- var zaudeet punktus shur un tur, bet tomeer ir taa druscinja kvalitaates, kas pacelj paari villai. ja tu speelee 100% atklaatu futbolu, tad reekjinies, ka shad tad zaudeesi punktus pret komandaam ar aizsardziibas futbolu. villa nav suudiiga komanda, diemzhel nevelk ilgterminjaa liidz liimenim, kad vari prieceet ar skaistiem rezultaatiem pret speeciigaam komandaam Eiropaa un Anglijaa. driizaak spurs vareetu ielauzties top4, lai cik tas tagad, peec 14 kaartam neizklausiitos smiekliigi.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 15:18, pirms 15 gadiem
hamleta_teeva_reegs rakstīja: nu huizin. Villa domaaju, ka nebuus top4. var nozgt punktus shad un tad, bet liiga ir maratons, nevis iisi sprinta izravieni. daudz saka, ka arsenaals var izkrist no top4, bet, ja tiks galaa ar savaam probleemaam, tad tas nenotiks. atkaartshu- var zaudeet punktus shur un tur, bet tomeer ir taa druscinja kvalitaates, kas pacelj paari villai. ja tu speelee 100% atklaatu futbolu, tad reekjinies, ka shad tad zaudeesi punktus pret komandaam ar aizsardziibas futbolu. villa nav suudiiga komanda, diemzhel nevelk ilgterminjaa liidz liimenim, kad vari prieceet ar skaistiem rezultaatiem pret speeciigaam komandaam Eiropaa un Anglijaa. driizaak spurs vareetu ielauzties top4, lai cik tas tagad, peec 14 kaartam neizklausiitos smiekliigi.
Kopumā piekrītu. Vienīgais Aston Villa jau nu gan par aizsardzības komandu nenosauksi. Ok, salīdzinājumā ar Arsenal teju ikviena komanda ir aizsardzības tipa, bet nu kopumā, ja vērtējam, tad visai uzbrūkoša ir Aston Villa.

     [+] [-]

, 2008-11-24 15:28, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: United premjerlīgā šogad zaudējuši punktus pret šādām komandām:

IZBRAUKUMĀ pret Aston Villa.
IZBRAUKUMĀ pret Arsenal.
IZBRAUKUMĀ pret Everton.
IZBRAUKUMĀ pret Chelsea.
IZBRAUKUMĀ pret Liverpool.
MĀJĀS pret Newcastle.

Mani vienkārši tracina tas sezonas atklāšanas spēlē piedzīvotais neizšķirts mājās pret Newcastle, bet visas pārējās mājas spēles ir uzvarētas un punkti zaudēti tikai izbraukumā pret komandām, kas ļoti iespējams šogad būs TOP6.
Tā kā MU sūdains sākums? Varēja, protams, labāk, bet esmu pat ļoti optimistisks. Neko nevar darīt, ka tieši sezonas sākumā iekritušas visas sezonas grūtākās spēles.
Jānospēlē normāli vēl arī pavisam drīz gaidāmie izbraukuma mači pret City un Spurs un pēc tam viss ies kā pa sviestu. Vismaz ļoti ceru.
Nu labi, bet no čempioniem neko tādu neviens negaidīja Es pat domāju, ka šosezon uzvarēs Chelsis Lai jau veicas.. Ar tādu spēli Viņiem TIK maz ielaisti un TIK daudz iesisti goli, tā ka viņus grūti uzvarēt! Bet ja Pool varēja, tad var jebkurš no TOP4

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 15:51, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Nu labi, bet no čempioniem neko tādu neviens negaidīja Es pat domāju, ka šosezon uzvarēs Chelsis Lai jau veicas.. Ar tādu spēli Viņiem TIK maz ielaisti un TIK daudz iesisti goli, tā ka viņus grūti uzvarēt! Bet ja Pool varēja, tad var jebkurš no TOP4
Chelsea šogad premjerlīgā IZBRAUKUMĀ spēlējuši pret:
- West Bromwich Albion FC;
- Blackburn Rovers FC;
- Hull City AFC;
- Middlesbrough FC;
- Stoke City FC;
- Manchester City FC;
- Wigan Athletic FC.

Savukārt Manchester United pret:
- Aston Villa FC;
- Arsenal FC;
- Everton FC;
- Blackburn Rovers FC;
- Chelsea FC;
- Liverpool FC;
- Portsmouth FC.

Nesalīdzināmi grūtāks kalendārs United. Bet, ja apskatām pēdējo gadu tendences, gan United, gan Chelsea diezgan izteikti labāk spēlē mājās un punktus biežāk zaudē izbraukumā. Lūk arī iemesls Chelsea 5 punktu pārsvaram (ok, tabulā ir 8, bet ņemu vērā zaudētos punktus vienādā skaitā spēļu).

Tu vari būt drošs, ka pavisam drīz United mīs Chelsea uz papēžiem.

     [+] [-]

, 2008-11-24 18:24, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Chelsea šogad premjerlīgā IZBRAUKUMĀ spēlējuši pret:
- West Bromwich Albion FC;
- Blackburn Rovers FC;
- Hull City AFC;
- Middlesbrough FC;
- Stoke City FC;
- Manchester City FC;
- Wigan Athletic FC.

Savukārt Manchester United pret:
- Aston Villa FC;
- Arsenal FC;
- Everton FC;
- Blackburn Rovers FC;
- Chelsea FC;
- Liverpool FC;
- Portsmouth FC.

Nesalīdzināmi grūtāks kalendārs United. Bet, ja apskatām pēdējo gadu tendences, gan United, gan Chelsea diezgan izteikti labāk spēlē mājās un punktus biežāk zaudē izbraukumā. Lūk arī iemesls Chelsea 5 punktu pārsvaram (ok, tabulā ir 8, bet ņemu vērā zaudētos punktus vienādā skaitā spēļu).

Tu vari būt drošs, ka pavisam drīz United mīs Chelsea uz papēžiem.
Nu bet Arsenal arī, ja neieilgs krīzīte, tad arī Gunneri varētu sisties par 3. vietu. Pirmās divas ar šitādu spēli NEVAR iegūt! Pati spēle ir jauka, uzbrūkoša, bet nezinu kāpēc pretiniekiem tiek ļauts gūt vārtus tik bieži! Žēl, ka tā!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 00:06, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Pati spēle ir jauka, uzbrūkoša, bet nezinu kāpēc pretiniekiem tiek ļauts gūt vārtus tik bieži!
Nav aizstāts Flaminī? Centra aizsargi nespēlē līmenī, kādā no tiem varētu sagaidīt?
CDM jāgaida janvārī. Domāju, ka nevienam nav šaubu, ka Denilsons ir talantīgs un centīgs utt., taču ne gluži Flaminī līmenis vēl. Par šito lielākā škrobe uz Vengeru. Centra aizsardzību vēl var uzlabot, jo gan Turē, gan Galass ir augsta līmeņa aizsargi un gan jau ka atgūs sportisko formu.