Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rūnijs būs labāks

Andrejs Siliņš

Rūnijs būs labāks
Veins Rūnijs priecājas par gūtajiem vārtiem
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons izteicies, ka komandas uzbrucējs Veins Rūnijs nākotnē noteikti būs labāks nekā aizvadītajā sezonā.

Rūnijs, kuru ik pa laikam mocīja savainojumi, aizvadītajā sezonā nespēja nodemonstrēt stabilu sniegumu tajos mačos, kad tika laukumā. Komandas galvenais treneris Fergusons atzīst, ka daļa vainas tajā jāuzņemas arī viņam.

"Mūs jādefinē viņa loma komandā nedaudz labāk," sacīja skotu futbola speciālists. "Man par to ir jāuzņemas atbildība [lai Rūnijs saprastu savu lomu un pienākumus laukumā]. Domāju, ka viņš šīs komandas labā ir sevi upurējis un nekad nav par neko sūdzēdjies. Tas par daudz ko liecina."

"Esam viņam likuši spēlēt dažādās pozīcijās un viņš būtu ar mieru spēlēt arī aizsardzībā, ja mēs viņam to lūgtu," par spēlētāja atdevi un attieksmi Fergusons nevar sūdzēties. "Viņam jāgūst labums no kāda pieredzējušāka spēlētāja blakus. Tā tas vienmēr notiek ar jauniem uzbrucējiem, un viņš savos 22 gados nebūt vēl nav sasniedzis pilnību."

"Mēs viņu nopirkām viņa potenciāla dēļ, tāpēc samaksājām 26 miljonus mārciņu par viņu," sacīja Fergusons. "Dažu nākamo gadu laikā mēs varēsim teikt, ka tas ir bijis izcils darījums."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +9 [+] [-]

, 2008-07-23 18:47, pirms 16 gadiem
"Dažu nākamo gadu laikā mēs varēsim teikt, ka tas ir bijis izcils darījums."

Es jau shobriid uzskatu ka tas ir bijis izcils dariijums. Ruunijs ir patieshaam lielisks speeleetaajs ar milziigu ciinjassparu un veelmi uzvareet jebkuru pretinieku. Ticu ka naakoshaa sezona buus Veina sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 20:38, pirms 16 gadiem
Izcils futbolists! Veiktā darba apjoms laukumā vienkārši fenomenāls. Bet ir divas lietas, par ko jāpadomā.
1) Nesavaldība. Tik tikko spēlē pret Kaizer Chiefs tas atkal lieliski bija redzams;
2) Momentu realizācija. Nu, ir tā jāuzlabo.

     [+] [-]

, 2008-07-23 20:41, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Izcils futbolists! Veiktā darba apjoms laukumā vienkārši fenomenāls. Bet ir divas lietas, par ko jāpadomā.
1) Nesavaldība. Tik tikko spēlē pret Kaizer Chiefs tas atkal lieliski bija redzams;
2) Momentu realizācija. Nu, ir tā jāuzlabo.

Tieshi tas par ko es domaaju. Biezi gadaas izraadiit savu agresiivo attieksmi. Kas iisti bija pret Chiefs jo speeli neredzeeju.

     [+] [-]

, 2008-07-23 20:47, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Tieshi tas par ko es domaaju. Biezi gadaas izraadiit savu agresiivo attieksmi. Kas iisti bija pret Chiefs jo speeli neredzeeju.

Vairāki nejauki momenti. Visspilgtākais, manuprāt, bija moments, kad Rūnijs un viens afrikānis nokrita, un Rūnijs, vēl atrodoties guļus, iespēra afrikānim man šķiet pa vēderu. Nejau stipri, protams, bet nu tāds baigi netīrs gājiens. Var saprast, ka Rūnijam nepatika asā spēle, ko Chiefs spēlētāji veica pret viņu (bija vairāki lecieni kājās), bet tik un tā šādi rīkoties ir nepiedodami.

     [+] [-]

, 2008-07-23 20:49, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Vairāki nejauki momenti. Visspilgtākais, manuprāt, bija moments, kad Rūnijs un viens afrikānis nokrita, un Rūnijs, vēl atrodoties guļus, iespēra afrikānim man šķiet pa vēderu. Nejau stipri, protams, bet nu tāds baigi netīrs gājiens. Var saprast, ka Rūnijam nepatika asā spēle, ko Chiefs spēlētāji veica pret viņu (bija vairāki lecieni kājās), bet tik un tā šādi rīkoties ir nepiedodami.

Raksturiigi Veinam.

  +4 [+] [-]

, 2008-07-24 02:15, pirms 16 gadiem
vinjsh ir vairaak veerts nekaa c.r.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-24 19:42, pirms 16 gadiem
Rūnijs tā nokausē pretinieka aizsardzību un vārtsargu , ka Ronaldo nekas cits neatliek kā ielit kārtējo goliņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja