Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mareska atklāj, ka ''Chelsea'' janvāra transfēru logā lūkos vēl vairāk papildināt sastāvu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mareska atklāj, ka ''Chelsea'' janvāra transfēru logā lūkos vēl vairāk papildināt sastāvu
No kreisās: Noni Madueke, Enco Mareska un Enco Fernandess. Foto: Reuters/Scanpix

Londonas ''Chelsea'' galvenais treneris Enco Mareska sarunā ar medijiem atklājis, ka klubs arī janvāra transfēru logā plāno papildināt sastāvu.

''Domāju, ka mums ir ļoti laba komanda, taču klubi kā Mančestras ''City'' un Londonas ''Arsenal'' joprojām ir mums priekšā. Par to nav nekādu šaubu. Cerams, ka, ja turpināsim progresēt, varam palēnām viņiem pietuvoties. Šobrīd ir diezgan skaidrs, ka ''City'' un ''Arsenal'' ir tālu priekšā pārējiem,'' sacīja ''Chelsea'' galvenais treneris Enco Mareska.

Tāpat itāļu stratēģis atklāja, ka, neraugoties uz to, ka 50 futbolistiem ir ''Chelsea'' pirmās komandas līgums, vienība janvāra transfēru logā lūkos turpināt sastāva papildināšanu: ''Mērķis pēc aizvadītā transfēru loga ir darīt mazāk, taču krietni specifiskāk. Tāds ir mūsu mērķis janvāra transfēru logam un nākamajai vasarai.''

Londonas ''Chelsea'' kopš 2022. gada vidus, kad par kluba īpašnieku kļuva amerikāņu uzņēmējs Tods Bolijs, transfēros iztērējusi vairāk nekā vienu miljardu sterliņu mārciņu.

Šodien pulksten 14.30 ''Chelsea'' Londonas derbijā viesosies pie ''West Ham United''.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...

     [+] [-]

, 2024-09-21 13:54, aizvakar
chelsea mērķis ir nopirkt visus, lai konkurentiem nebūtu spēlētāju, ko pieteikt