Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kapello plāno aiziet no futbola

Kapello plāno aiziet no futbola
Foto: AP

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello medijiem pavēstījis, ka šobrīd esošais darbs ar izlasi kļūs par pēdējo. Itāļu speciālists nākotnē vairs neplāno vadīt nevienu komandu.

Kapello, kuram ir 63 gadi, palīdzēja Anglijas izlasei kvalificēties 2010. gada Pasaules čempionātam futbolā, kurš norisināsies Dienvidāfrikas Republikā. Gadus iepriekš itāļu treneris strādāja tādās komandās kā ''Real'', ''Juventus'', ''Roma'' un ''Milan''.

Vaicāts par to, vai treneris būtu ar mieru vēlāk trenēt arī Itālijas izlasi, Kapello atbildēja: ''Nē, tas mani vienkārši neinteresē. Anglijas izlase ir mana pēdējā darba vieta futbolā.''

''Futbols priekš manis ir tikai darbs. Manas personīgās intereses ir māja, ģimene un ceļošana,'' piebilda Kapello.

Pēdējos 20 gados Anglija bieži tikusi līdz lielu turnīru ceturtdaļfināliem, taču Kapello mērķis ir 11. jūlija fināls. ''Spēlēšana finālā būtu lielisks sasniegums,'' viņš pavēstīja medijiem. ''Uz doto mirkli tikt finālā ir svarīgāk, nekā uzvarēt tajā. Tāpēc, ja cilvēki man uzdos jautājumu par to, uz ko es tiecos, tad es atbildēšu – uz finālu.''

Izmantotie resursi:
soccerway.com
news.sport-express.ru

  +5 [+] [-]

, 2009-09-17 12:53, pirms 15 gadiem
respect Kapello priekšā! patīk, ka cilvēks spēj novērtēt patiesās dzīves vērtības!
Slēpts komentārs: Andree

  +3 [+] [-]

, 2009-09-17 14:24, pirms 15 gadiem
Smieklīgi ka Behema nideji vinjam jau piesprauduši izlases kaprača zīmīti! Un ironiski ir tas ka 99% no tiem nav Anglijas izlsases līdzjutēji!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-17 14:55, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: respect Kapello priekšā! patīk, ka cilvēks spēj novērtēt patiesās dzīves vērtības!
Tāpat un vēl vairāk var arī cienīt cilvēkus, kuri spēj tos abus apvienot - pavadīt laiku ar ģimeni un ziedot sevu mūžu sportam.

Pēdējā ESPYs' balvu pasniegšanā, apbalvoja koledžas basketbola treneri, kurš cieta ļoti smagā autoavārijā, kurā sabojāja balss saites un sašķaidīja kaulus kājās. Taču pirmie vārdi, pēc atmošanās viņam bija - ''kad es varēšu atsākt trenēt?''. Tā arī viņš turpina trenēt, būdams invalīds. Protams, viņam arī ir ģimene, kura bija klāt ceremonijā un slimnīcā. Lūk, tas tiešām ir apbrīnojami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-17 15:41, pirms 15 gadiem
enjoyz rakstīja: Nu nu, saulīt, tas, ka Tev nepatīk Bekhems, nenozīmē ka viņš ir kaut kā kapracis.
Atcerēsimies, ka tieši pēc viņa centrējuma Kraučs guva vārtus, kuri gandrīz aizveda Angliju uz EČ pēdējā brīdī.
Jā, dažās spēlēs pēc Bekhema atkal-atgriešanās izlasē izlase bija kā aunu bars - bumbu tik dodam Bekhemam un Bekhems tik centrē, un visi aizsargi izsit bumbu ārā, jo 100% zināja ka sekos centrējums - līdz ar to visi bija tam gatavi.
Bet, ja Tu pavērotu Anglijas izlases spēles (visas uzvaras), tad saprastu ka Bekhems vairs nav noteicošais faktors izlasē. Līdz ar to, Tavs "ja nepaņems izlasē, tad ..." ir nožēlojams un zemisks arguments, kuram nav ne mazākās jēgas.
Bekhems visdrīzāk būs izlasē, un visdrīzāk arī dažas spēles spēlēs pamatsastāvā - un visticamāk uztaisīs kādus vārtus/iesitīs kādu standartiņu - bet Anglijas izlase viennozīmīgi Āfrikā nespēlēs tikai caur Bekhema centrējumiem, par to Tev nav jāuztraucas.
es neteicu, ka man nepatik Beks, viņa harizma apbur arī mani
bet es varu objektīvi saskatīt patiesību...tikko Kapello uzspiež itāļu stila futbolu, jeb spēli pa ZEMI, tā Anglija visus grauj....

un par cik BEks bija galvenā figūra pēdējos 10 gados, tad rezultāti paši par sevi liecina.
Bet protams, nākamgad, pat ja Beks tiks izlasē, ar savu mazo lomu viņš neko nesabojās....kas par daudz, tas par skādi...kas pareizās devās, tas tieši laikā

  -1 [+] [-]

, 2009-09-17 15:55, pirms 15 gadiem
Jā Kapello NaiS TrenerS!!
VrJ Jau VēL PatreNēT ANGLIJU.Jo VinjS NaiS TreNerS -Jā!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-17 16:40, pirms 15 gadiem
Didier Drogba#11 rakstīja: Jā Kapello NaiS TrenerS!!
VrJ Jau VēL PatreNēT ANGLIJU.Jo VinjS NaiS TreNerS -Jā!
Iespaidīgs rakstīšanas stils.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-17 17:11, pirms 15 gadiem
Didier Drogba#11 rakstīja: Jā Kapello NaiS TrenerS!!
VrJ Jau VēL PatreNēT ANGLIJU.Jo VinjS NaiS TreNerS -Jā!
Chalim preiso roku sarava krampii, saka spaidit Capslock
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-17 19:12, pirms 15 gadiem
tas ko viņš dara ar Anglijas izlasi tagad ir super. Veiksmi Dienvidāfrikā