Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kinnīram piedāvāts ilgtermiņa līgums

Andrejs Siliņš

Kinnīram piedāvāts ilgtermiņa līgums
Džo Kinnīrs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" galvenais treneris Džo Kinnīrs atklājis, ka kluba vadība piedāvājusi trenerim jaunu ilgtermiņa līgumu, taču pats Kinnīrs to pagaidām nav pieņēmis, sakot, ka par to izlems pēc šīs sezonas.

Kā zināms, sākotnēji Kinnīru kluba vadība iecēla pagaidu trenera amatā uz mēnesi, tad vēl uz mēnesi un vēl, bet nesen līdz pat šīs sezonas beigām. Tā kā rezultāti nav bijuši tie sliktākie, Maiks Ešlijs, kluba prezidents, piedāvājis Kinnīram ilgtermiņa līgumu. Tomēr pats treneris, kurš, esot "Newcastle" galvenā trenera amatā, jau vairākas reizes izcēlies ar nesavaldīgu rīcību gan spēļu laikā, gan ārpus spēlēm un saskarē ar medijiem, pagaidām lēmumu nav domājis pieņemt.

"Pagaidām man galvā jaucas vairākas lietas," sacīja Kinnīrs. "Man ir piedāvāts ļoti izdevīgs līgums. Mēs ar kluba vadību apsēdāmies un izrunājāmies par kluba nākotni un par to, ka vasarā klubā atkal jāiegulda nauda. Teicu viņiem, ka visupirms mums pašiem smagi jāstrādā un jānodrošina palikšana Premjerlīgā. Tā ir mana vienīgā motivācija šobrīd un citas man nemaz nevajag."

"Piedāvāju, ka atkal apsēdīsimies visi kopā vasarā un tad paskatīsimies, kādos virzienos katrs domājam. Par finansēšanu, par atļaušanu aiziet tiem spēlētājiem, kuri nav vajadzīgi, un jaunu iegādāšana, ko es vēlos savā komandā. Tāpat jāskatās, ko par to teiks mana sieva un visa ģimene," Kinnīrs nevēlas steigties tik svarīga lēmuma pieņemšanā.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2009-01-17 15:54, pirms 16 gadiem
Pelnījis viņš būtu. Šķiet, ka viņam ir izdevies izcelt Ņūkāslu no bedres.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-17 21:06, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Pelnījis viņš būtu. Šķiet, ka viņam ir izdevies izcelt Ņūkāslu no bedres.
Ceru, ka uzcels arī kalnā.