Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rodžerss: Džerārdam Pasaules kauss būs pēdējais starts izlasē

Andrejs Siliņš

Rodžerss: Džerārdam Pasaules kauss būs pēdējais starts izlasē
Stīvens Džerārds
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Brendans Rodžerss uzskata, ka komandas pieredzējušais pussargs Stīvens Džerārds pēc nākamā gada Pasaules kausa izcīņas Brazīlijā liks punktu savai karjerai Anglijas valstsvienībā.

"Domāju, ka tā būs lieta, ko viņš apskatīs un nolems. Ja 34 gadu vecumā dodies uz Pasaules kausu, tad tev varētu vairs nebūt daudz čempionātu palicis. Tikai dažiem tas izdodas. Varu iedomāties par Zaneti un Maldini, bet tie ir lieli retumi," Rodžerss uzskata, ka Džerārds liks punktu karjerai izlasē pēc dalības Pasaules kausa izcīņā Brazīlijā nākamā gada vasarā.

"Stīvens ir komandas talismans, viņš ir komandas un ikviena spēlētāja līderis," savas komandas veterānu slavēja Rodžerss, kurš norāda, ka, lai arī izsaukts uz Anglijas pārbaudes spēlēm pret Čīli un Vāciju, būtu svarīgi, lai Premjerlīgas pārtraukumā 33 gadus vecais Džerārds tiktu arī pie atpūtas. "Stīvens gan uz šo lietu vairāk skatās tā, it kā šis ir pēdējais gads izlasē un atpūtai būs laiks pēc Pasaules kausa, kad tas viss [izlases karjera] būs beidzies."

Džerārds kopš debijas 2000. gadā Anglijas valstsvienībā aizvadījis 107 spēles un guvis 21 vārtus.

33 gadus vecais Džerārds pagājušajā vasarā parakstīja jaunu divu gadu līgumu ar "Liverpool", kur aizvadījis visu karjeru. 19. oktobrī Džerārds guva savus simtos vārtus Premjerlīgā.

  +3 [+] [-]

, 2013-11-08 12:34, pirms 11 gadiem
Par to lai runā pats spēlētājs nevis treneris - kā būtu ja būtu...

  +4 [+] [-]

, 2013-11-08 15:11, pirms 11 gadiem
AicisAicis rakstīja: Par to lai runā pats spēlētājs nevis treneris - kā būtu ja būtu...
+

Ja Džerārds turpinās spēlēt tikpat labi kā tagad, mierīgi varētu spēlēt vismaz vēl EČ Francijā 2016. gadā.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-08 19:15, pirms 11 gadiem
reikons rakstīja: +

Ja Džerārds turpinās spēlēt tikpat labi kā tagad, mierīgi varētu spēlēt vismaz vēl EČ Francijā 2016. gadā.
Protams ja Angļi spēs kvalificēties.