Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hodžsons: "Zaudējumos vienmēr vainīgs treneris"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hodžsons: "Zaudējumos vienmēr vainīgs treneris"
Rojs Hodžsons
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Liverpūles galvenais treneris Rojs Hodžsons pilnībā uzņēmies atbildību par savas komandas sliktajiem rezultātiem Anglijas Premjerlīgā, kur viņa vadītā komanda septiņās spēlēs savākusi tikai sešus punktus.

Ja "Liverpool" kauna šosezon nepietika ar zaudējumu Līgas kausā savā laukumā pret "Northampton" (1:2), tad vakar ne mazāk nepatīkamus brīžus Liverpūles vienības fani pārdzīvoja kārtējā Premjerlīgas spēlē, kurā ar 1:2 savā laukumā tika zaudēts pieticīgajai "Blackpool". Tā rezultātā "Liverpool" Premjerlīgas tabulā atrodas necilajā 18. vietā 20 komandu konkurencē. Viena uzvara septiņās spēlēs – tāds ir "Liverpool" varējums sezonas ievadā.

Vakar Liverpūles fani skandēja Kenija Dalglīša vārdu. Dalglīšam vasarā netika iedots "Liverpool" galvenā trenera amats, tā vietā postenis uzticēts Rojam Hodžsonam, kura vadībā liverpūlieši sezonu sākuši ļoti bēdīgi. Hodžsons saprot fanu attieksmi: "Viņiem ir pamats mūs izsvilpt. Par rezultātu atbildīgs esmu es, jo esmu treneris. Kad komanda nospēlē slikti, visa kritika būs vērsta pret mani un man tas jāpieņem."

"Mums ļoti daudz jāstrādā, lai uzlabotu situāciju. Pozitīvā lieta ir tā, ka komanda šajā grūtajā laikā spējusi saglabāt pozitīvu garu. Ļoti vēlējāmies izcīnīt uzvaru, kas mums ļautu atgriezties uz pareizā ceļa, taču diemžēl tas nenotika. Nevaram justies pozitīvi, jo nav rezultātu. Viss izskatās bāli, taču jāraugās uz priekšu, nevis atpakaļ," tā Hodžsons.

Izmantotie resursi:
Skysports

  +3 [+] [-]

, 2010-10-04 10:27, pirms 13 gadiem
Suds par Liverpuuli, galvenais ka Blackpool vinneeja
Slēpts komentārs: Uzgriežņu Arvīds

  -3 [+] [-]

, 2010-10-04 11:00, pirms 13 gadiem
Uzgriežņu Arvīds rakstīja: Nesaprotu kāpēc tāds prieks par B`pool? Jā, Valērijam Belokoņam pieder šis klubs. Nu un?
Piekrītu, man vairāk prieks par QPR. Ja Blackpoolā spēlētu kāds Latvijas spēlētajs, tad arī vairāk priecātos un fanotu par šo klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-04 11:48, pirms 13 gadiem
eFutbols.lv rakstīja: Piekrītu, man vairāk prieks par QPR. Ja Blackpoolā spēlētu kāds Latvijas spēlētajs, tad arī vairāk priecātos un fanotu par šo klubu.
neviens jau neliedz latvju futbolistiem iekļūt Bpūlē, ja nu vienīgi atsevišķos gadījumos viņu klubu īpašnieku un pašu mantkārība un meistarība.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-04 12:53, pirms 13 gadiem
Uzgriežņu Arvīds rakstīja: Nesaprotu kāpēc tāds prieks par B`pool? Jā, Valērijam Belokoņam pieder šis klubs. Nu un?
saliidzini budžetus,stadionus utt

  -1 [+] [-]

, 2010-10-04 13:01, pirms 13 gadiem
man liekas ka viņi čist izkritīs no Premjerlīgas krīze Liverpūlē...

  -1 [+] [-]

, 2010-10-04 13:18, pirms 13 gadiem
toķikā vēl nav sadaļa - cik ilgi vadība izturēs Hodžsonu?

     [+] [-]

, 2010-10-04 14:46, pirms 13 gadiem
Zarinsh rakstīja: toķikā vēl nav sadaļa - cik ilgi vadība izturēs Hodžsonu?
Rojs būs tik ilgi, kamēr klubam nebūs jauns īpašnieks - pašreizējā valde viņu diezvai atlaidīs. King Kenny - labi pat ir, ka nepaņēma, vismaz nezaudēs reputāciju - viņu par treneri varētu paņemt jaunais īpašnieks. Tad Rojs kā moris - savu padarījis, varēs staigāt.

Lai gan tādas šausmas negaidīja neviens - Rojs pa 3 mēnešiem sev bedri izracis dziļāku kā Rafa 3 gados...