Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hags par "Manchester United" sezonas sākumu: "Nav iemesla panikai"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ten Hags par "Manchester United" sezonas sākumu: "Nav iemesla panikai"
Eriks ten Hags. Foto: EPA/Scanpix

Mančestras "United" ieņem tikai 13. vietu Anglijas Premjerlīgas kopvērtējumā, arī Eirokausu sezona sākusies ar vilšanos, taču daudz kritizētais galvenais treneris Eriks ten Hags uzskata, ka nav iemesla panikai.

"Mēs šo sezonu padarīsim par veiksmīgu," solīja Eriks ten Hags. "Nekas nenāk viegli, taču nav iemesla panikai. Mēs varam atrisināt problēmas, komanda var atrisināt problēmas."

Vaicāts, vai viņš saglabās amatu, ja arī nākamās divas spēles nebūs sekmīgas, ten Hags pauda, ka par to nesatraucas un nedomā. "Vasarā ar kluba īpašniekiem, ar kluba vadību sanācām kopā un izveidojām saikni. Mums bija vienošanās, kurai piekrita visas puses," pauda speciālists. Vasarā izskanēja runas, ka "United" varētu atlaist treneri, tomēr tika lemts par labu nīderlandieša paturēšanai.

"Mēs zinām, ka pārejas periodā svarīgi ir iespēlēt jaunos futbolistus. Tāpat kluba vadība zina, ka pēdējās sešas sezonas pēc kārtas maijā uz galda vienmēr bijusi trofeja, un tieši tas ir mūsu mērķis," teica ten Hags.

Ar ten Haga ienākšanu "United" ieguva Anglijas Līgas kausu, bet otrajā sezonā sekoja FA kauss. Taču Premjerlīgas sezonu "United" pabeidza astotajā vietā – savā zemākajā pozīcijā Premjerlīgas ērā. Jaunā sezona sākta tikai ar divām uzvarām sešās spēlēs.

"Ja zaudē ticību, zaudē visu. Mums jāturpina un jāpieturas pie plāna. "United" jau ilgāku laiku atrodas pārejas periodā. Kad ierados, mēs zinājām, ka ir jāveic izmaiņas, ka nepieciešams aizvietot vecākos spēlētājus. Kad tiek iespēlēti jauni futbolisti, tas prasa laiku."

"Savā karjerā esmu pierādījis, ka vienmēr uzvaru. Pēdējos sešos gados man ir astoņas trofejas," sludināja ten Hags.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 17:22, pirms 2 stundām
Ārprāc
Kā nav kauna

     [+] [-]

, 17:49, pirms 2 stundām
Ja nav plāna, tad viss iet pēc plāna…