Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Apaļā galda diskusija: sports un psiholoģija

Piedāvājam Sportacentrs.com Apaļa galda diskusiju, kurā tās dalībnieki diskutē par psiholoģiju un sportu.

Diskusiju vada Jānis Celmiņš, tajā piedalās Optibet Futbola Virslīgas valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs, LSPA profesore Agita Ābele, kā arī Latvijas izlases un RFS kluba futbolists Jānis Ikaunieks.

, 2020-11-01 14:18, pirms 3 gadiem
Sieviete kā jau sieviete - runā daudz, bet ne par tēmu. Uzdod vienu, bet beigās runā par kaut ko pavisam citu beztēmā
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
3

Ļašenko tiek pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.