Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gomezs paliks "Stuttgart"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Gomezs paliks "Stuttgart"
Mario Gomezs
Foto: AP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba "Stuttgart" uzbrukuma līderis Mario Gomezs uzstāj, ka viņš šosezon nepametīšot Štutgartes klubu, neskatoties uz Minhenes "Bayern" kluba izrādīto lielo interesi.

Gomezs ir Vācijas Bundeslīgas čempionvienības Minhenes "Bayern" mērķis jau ilgu laiku, turklāt šovasar Minhenes klubs jau paspēja izteikt piedāvājumu par 23 gadus veco uzbrucēju. "Bayern" kluba priekšsēdētājs Karls Heinzs Rummenīge paziņojis, ka Vācijas čempioni centīsies tuvākā gada laikā iegūt Gomezu savā īpašumā.

Taču pats Gomezs nevēlas iepīties jebkādos darījumos līdz jaunās Bundeslīgas sezonas sākumam, sakot, ka viņš piederot "Stuttgart". Gomezs savā mājaslapā teicis: "Man ir kontrakts ar "Stuttgart" klubu līdz 2012. gada vasarai, un es nekad neesmu teicis, ka vēlos šovasar pamest Štutgarti. Pēdējo nedēļu laikā parādījušās dažādas ziņas par manu iespējamo pāreju uz kādu citu klubu, taču es vēlos paziņot, ka es palieku Štutgartē. Protams, es esmu pagodināts, ka par maniem pakalpojumiem interesējas viens no spēcīgākajiem klubiem Eiropā."

Šosezon Supermario Vācijas Bundeslīgā, aizvadot tikai 25 spēles, guva 19 vārtus, līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā piekāpjoties tikai Lukam Tonī no Minhenes "Bayern". Gomezs Vācijas futbola izlasē ir aizvadījis 14 spēles, gūstot 6 vārtus. Viņš pārstāvēja Vācijas izlasi arī šovasar notiekošajā Eiropas čempionāta finālturnīrā, palīdzot vāciešiem aizkļūt līdz finālam.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 19:21, pirms 16 gadiem
Jo labāk bundes līgai ka Gomezs nekur neaiziet . Bayern Gomezs 2009/2010 sezonā noderētu , bet šo sezon vēl nav vajadzīgs .

     [+] [-]

, 2008-07-29 19:28, pirms 16 gadiem
Un labi ,ka tā!Savādāk Bayern kļūtu vēl bīstamāki.Lai Mario vēl paspēlē Štutgartē, jo labāk Bundeslīgai, ka viņš vēl nepamet Vāciju.Viņam tagad tikai divi ceļi: vai nu Bayern ,vai cits spēcīgs klubs no cita čempionāta.Nākamgad viņa nākotne izšķirsies.

  -2 [+] [-]

, 2008-07-29 19:29, pirms 16 gadiem
Gomezam vispaar nav jaapaariet uz Bayern - vismaz ne pirms savas karjeras norieta saakuma.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 19:29, pirms 16 gadiem
host rakstīja: Jo labāk bundes līgai ka Gomezs nekur neaiziet . Bayern Gomezs 2009/2010 sezonā noderētu , bet šo sezon vēl nav vajadzīgs .


Vārdus no mutes izrāvi.

     [+] [-]

, 2008-07-29 19:49, pirms 16 gadiem
Es atkal lasīju citādāk. Kad Štutgarte noraidīja piedāvājumu un pateica, ka Gomezs netiek pārdots, Bayern teica, ka tas esot bijis labs mēģinājums, bet ka nav liela vajadzība, tikai pēc kāda uzbrucēja pārcelšanās uz citu klubu!

  -2 [+] [-]

, 2008-07-29 21:30, pirms 16 gadiem
ja gomezs aizies uz bayern tad bus vel viens stulbenis ta ka kloze un citi no bundesligas kuri iet uz bayern rezervistu solina. re ka podolskis nosedeja tur un slaudraufs ka tagad tomer izdomaja ka jaiet spelet kur citur nevis deldet solinu! bayern ir nugi un tik vinne bundesligu jo izperk labos speletajus no citiem klubiem. varat mani vertet pa minusiem jus bayern fani bet ta vins ir! sogad tapat bayern nevinnes sis gads bus bayern bez kausiem

  +2 [+] [-]

, 2008-07-29 21:34, pirms 16 gadiem
drīzāk šis gads būs tev bez zobiem nekā Bayern bez kausiem . Viņi nedara tā kā Chelsea viņi laiz visus laukumā pat Ottlu Kroosu vai Lillu . Podolskis UEFA kausā tika biezji laukumā , bet bundes ligā ne parāk bet tagat Podolskis noteikti spēlēs vairāk un nakamgad visticamāk visu laiku nāks pamatsastāvā

  +2 [+] [-]

, 2008-07-30 10:50, pirms 16 gadiem
Lai paliek ja pats vēlas. Iespējams šī sezona būs vēl veiksmīgāka un izdosies gūt vēl vairāk vārtu pat apsteidzot Toni.

Un ja tā notiks tad nākamgad par viņu interesēsies ne tikai Bayern, bet arī manchester United, Real Madrid vai Inter...

  -2 [+] [-]

, 2008-08-01 10:09, pirms 16 gadiem
gomez tapat pec statistikas bij labaks par to slinko toni kurs savus vartus guva nostajoties pie vartiem un iestumjot atlekusas! un tu host viens no bayern nugu faniem! tici maniem vardiem jo si sezona bundesliga bus baiga kur galvena loma nav pieskirta bayerniem!

  -2 [+] [-]

, 2008-08-01 10:13, pirms 16 gadiem
host rakstīja: drīzāk šis gads būs tev bez zobiem nekā Bayern bez kausiem . Viņi nedara tā kā Chelsea viņi laiz visus laukumā pat Ottlu Kroosu vai Lillu . Podolskis UEFA kausā tika biezji laukumā , bet bundes ligā ne parāk bet tagat Podolskis noteikti spēlēs vairāk un nakamgad visticamāk visu laiku nāks pamatsastāvā

nu lai podolskis tiktu sastava vinam tad bus pie klinsmana japastav uz celisiem!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-01 16:45, pirms 16 gadiem
e2xd rakstīja: nu lai podolskis tiktu sastava vinam tad bus pie klinsmana japastav uz celisiem!!!

tev laikam bērnības trauma.....

  +1 [+] [-]

, 2008-08-01 20:37, pirms 16 gadiem
e2xd rakstīja: gomez tapat pec statistikas bij labaks par to slinko toni kurs savus vartus guva nostajoties pie vartiem un iestumjot atlekusas! un tu host viens no bayern nugu faniem! tici maniem vardiem jo si sezona bundesliga bus baiga kur galvena loma nav pieskirta bayerniem!

Dalbajobs esi? VISI, PILNĪGI VISI Bundeslīgas treneri favorītu lomu atvēl Bayern. Tu esi vienkārši lohs. Bayern sastāvā spēlē visi no squad, protams, daudzi spēlē retāk, bet NEVAR visus kopā salikt! Lells iespējams, ka būs pamatsastāvā... Poldijam JĀBŪT pamatsastāvā un Klozevičam uz soliņa! Nezinu, kuras komandas fans tu esi, bet pagaidām liekas, ka tev jāiet uz palīgskolu!