Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Miksonei hat-trick jau 1. puslaikā uzvarā Andorā

UEFA Nāciju līgas spēlē izbraukumā Andorā Latvijas sieviešu futbola izlase pārliecinoši pārspēja mājinieces ar 4:0(4:0).
Visi vārti tika gūti jau 1. puslaikā, kurā Miksone atzīmējās ar hat-trick un rezultatīvi piespēlēja arī komandas biedrenei Viktorijai Zaičikovai.

Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.
Hoselu. Foto: AFP/Scanpix
103

Hoselu ar diviem vēliem vārtiem neticami ieved Madrides "Real" finālā

Šovakar UEFA Čempionu līgas finālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas savā laukumā atspēlējās un ar 2:1 pieveica Minhenes "Bayern". Par varoni kļuva Hoselu, kurš izcēlās 88. minūtē un kompensācijas laika pašā ievadā.
Mirklis pēc Florences "Fiorentina" vārtu guvuma. Foto: Yves Herman/Reuters/Scanpix

"Fiorentina" atspēlējas Brigē un otro gadu pēc kārtas sasniedz Konferences līgas finālu

UEFA Eiropas Konferences līgas pusfināla otrajā duelī Florences "Fiorentina" izbraukumā spēkojās 1:1 pret vienu no Beļģijas spēcīgākajiem klubiem "Club Brugge", divu spēļu summā izrādoties pārāka ar 4:3.