Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" "aizdod" Henriki

Agris Suveizda

"Barcelona" "aizdod" Henriki
Henrike Adriano Buss
Foto: AFP

Spānijas futbola čempionāta bronzas godalgas ieguvēja "Barcelona" uz sezonu izīrējusi 21 gadus veco brazīlieti Henriki, kurš spēlē aizsarga pozīcijā, uz Vācijas Bundeslīgas klubu Leverkūzenes "Bayer 04".

Vēl pavisam nesen talantīgais Henrike parakstīja piecu gadu līgumu ar "Barcelona", taču savu karjeru Eiropā viņš uzsāks citur - Vācijā. Jaunais Katalonijas kluba galvenais treneris Gvardiola ar skatu nākotnē uz sezonu viņu izīrēja Levekūzenes "Bayer".

Henrike uz Spāniju pārcēlās no Brazīlijas komandas "Palmeiras". Superklubs no Barselonas "Palmeiras" kā kompensāciju samaksāja astoņus miljonus eiro.

Gvardiola pie "Barcelona" stūres nomainīja Frenku Rijkārdu un kopš tā laika visai aktīvi darbojies transfēru tirgū. Viņš nesen paziņoja, ka klubu visdrīzākais pametīs cits aizsargs - Oleguers -, kurš pievienosies Amsterdamas "Ajax".

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 15:27, pirms 16 gadiem
RealMadrid2009 rakstīja: pastaties bildee , kaada tehnika ir tur , a kaada mums te ir Latvija ? :[


Un!? Kaada atshkjiriiba !? Pasties kaads vinjiem futbola liimenis un kaads mums!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 15:45, pirms 16 gadiem
Tapat vinju neizmantojam, neredzejam. Mums tagad ir Daniel Alves, Caceres, Pique, tapec taa laikam ir labak.