Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: Raidījumā "OLE" - Artūrs Vaiders

2012. gada 22. janvārī Latvijas Universitātes radio NABA raidījumā par un ap futbolu, raidījumā "OLE" viesojās sporta žurnālists Artūrs Vaiders. Runājām par dažādām tēmām Latvijas futbolā, apsriedām arī provokatīvas tēmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-24 11:06, pirms 13 gadiem
brexels rakstīja: raid.vaditaj-saprotu ka fanosi par METTU,bet tpc tik dikti neizcel vinus,savadak ne futbola raidijums,bet rigas kluba raidijums!! Ole!!
Cienītais, radio NABA ir Latvijas Universitātes radio un tas ir tikai loģiski, ka mēs Latvijas Universitātē fanojam par METTA/LU Bet uz futbola notikumiem mēs skatāmies, kā lielākie futbola fani. Mēs cienām visus futbola klubus un esam par godīgu spēli. Mēs, tāpat kā lielais vairums SC.com lietotāju cīnās par to, lai par kripatiņu futbols kļūtu populārāks un labāks.

P.S. Jaunajā raidījuma sezonā mēs plānojam iespēju robežās aicināt viesos arī citu Virslīgu klubu pārstāvjus. Nevaram nodrošināt kvalitatīvu raidījumu krievu valodā, tāpēc meklējam latviski runājošus spēlētājus un trenerus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-24 15:12, pirms 13 gadiem
brexels rakstīja: paldies,tagad zinasu!!

ps.un ari latviski tikai vajag!!
Kurš starp citu ir Tavs mīļākais klubs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-24 20:53, pirms 13 gadiem
brexels rakstīja: pats no Liepājas,tad jau skaidrs!! bet pret Jelgavu ari nekas preti nav!!

Mettas/LU speles vel neesmu redzejis..
Centīsimies uzaicināt kādu no Liepājas. No Jelgavas pie mums ir bijuši un būs vēl, tā ka seko līdzi info SC
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja