Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kvaresma paliek ''Porto''

Kvaresma paliek ''Porto''
Rikardo Kvaresma
Foto: AFP

Portugāles futbola kluba ''Porto'' pussargs Rikardo Kvaresma pagarinājis līgumu ar pašreizējiem Portugāles čempioniem līdz 2011. gadam, kliedējot baumas par viņa pievienošanos kādam Anglijas Premjerlīgas klubam.

24 gadus vecā pussarga līgums ar ''Porto'' beigtos 2009. gadā un talantīgais futbolists nolēmis palikt uzticīgs komandai, kurā viņš spēlē jau četrus gadus, pagarinot līgumu vēl uz diviem gadiem.

''Es patiešām esmu laimīgs'', sacīja Kvaresma.
''Man patīk šis klubs un cilvēki, kas tajā strādā, tāpēc es biju pārliecināts par to, ko es daru un pagarināju līgumu. Es vienmēr esmu gribējis palīdzēt savai komandai, jo gribu šeit izcīnīt titulus. Šeit es esmu ļoti daudz ko iemācījies,'' piebilda Portugāles izlases spēlētājs.

Mēneša sākumā tika ziņots, ka šīs sezonas beigās Kvaresma varētu pamest Portugāles čempionvienību un doties laimes meklējumos uz Anglijas Premjerlīgu, kur vislielāko interesi par viņu izrādīja ''Liverpool'' un ''Chelsea'' komandas, taču tagad šim faktam vairs nav nozīmes.

Šajā sezonā Kvaresma ir guvis jau 15 vārtus, palīdzot savai komandai Portugāles čempionātā pašreiz ieņemt pirmo vietu un apsteigt tuvākos sekotājus turnīra tabulā par 11 punktiem.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com

  +3 [+] [-]

, 2008-01-23 02:26, pirms 17 gadiem
Nu varbuut Potugaalee vinjsh var ieguut daudz titulu, bet lai ieguutu pashu svariigaako UEFA CL titulu diez vai pietiks ar speeleeshanu Porto. Manas prognozes tomeer ir taadas, ka Kvaresma agri vai veelu paarcelsies uz kaadu no Eiropas vadoshajiem klubiem visai driiz...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-01-23 03:47, pirms 17 gadiem
latgalitis...

Nu jaa es atceros gan to CL titulu,gan UEFA kausa ieguushanu, bet shobriid diezi vai vinji vareetu to iespeet, jo nav ne taada trenera (Maurino), ne taadu speeleetaaju kaa toreiz.. Ja es buutu Porto fans protams tam ticeetu, bet es varu dereet uz visu, ka man shobriid pieder, ka shogad Porto nevinees CL!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-23 15:00, pirms 17 gadiem
Skataties... Ticamākais variants. Muris iet uz ACM un savāc Quaresmu. Ļoti labs variants+ ACMilan ir arī ČL komanda...