Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Treimaņa brigādei uztic UEFA Čempionu līgas spēles apkalpošanu

Treimaņa brigādei uztic UEFA Čempionu līgas spēles apkalpošanu
Andris Treimanis. Foto: Latvijas Futbola federācija.

Latvijas tiesnešu brigāde ar Andri Treimani, Haraldu Gudermani, Alekseju Spasjonņikovu un Aleksandru Golubevu saņēmusi uzaicinājumu apkalpot UEFA Čempionu līgas grupu stadijas spēli. Otrdien, 23. novembrī, Latvijas futbola arbitri strādās H grupas mačā "Malmo" - Sanktpēterburgas "Zenit".

Šai brigādei šī būs pirmā Čempionu līgas pamatturnīra spēle šosezon. A. Treimanis ar asistentiem debitēja UEFA Čempionu līgā 2018. gada 2. oktobrī, apkalpojot spēli starp Doņeckas "Shakhtar" un Lionas "Olympique" komandām. Tajā pašā sezonā Latvijas tiesneši apkalpoja arī maču starp BSC "Young Boys" un "Valencia" komandām, bet 2020. gada oktobrī A. Treimanis ar kolēģiem strādāja spēlē starp Mančestras "City" un FC "Porto" komandām.

Tāpat mūsu tiesnešu brigādei ir arī 19 spēļu pieredze UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā. Šosezon mūsu arbitri Eiropas otrajā spēcīgākajā klubu turnīrā apkalpojuši jau divus mačus: "Bayer Leverkusen 04" - "Ferencvaros" un "Real Sociedad" - Grācas "Sturm".

Spēle Malmē var būt izšķiroša cīņā par 3. vietu grupā, kas dod tiesības komandai pārcelties uz UEFA Eiropas līgas izslēgšanas spēļu stadiju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija


, 2021-11-22 17:54, pirms 2 gadiem
Pag, vai UEFA ir zināms, ka šis tiesnesis ir dabūja diskābeli LV no LFF? Varbūt viņi jābrīdina, ka riskē ar sliktu tiesnešu sastāvu un nekompetentu tiesnesi? Jo kā var tiesāt čempionu līgu, ja nemāk tiesāt Latvijā?
, 2021-11-22 19:56, pirms 2 gadiem
Jā , Ļeļa kungs, es arī brīnos. FIFA sēd speciālisti , kuri nemaz nezina par tādu tiesāšanas "expertu " , "mega zvaigzni" kā Tagijevs un LFF darbiniekiem , kuri sit pušu pat "VAR " sistēmu.
, 2021-11-23 00:00, pirms 2 gadiem
Ļeļa kungs varbūt tā ironiski izteicās,norādot uz LFF tiesnešu komitejas "kompetenci"
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
38

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķim divi vārtu guvumi 12 minūšu laikā, "Cambuur" sāpīgi izsēj pārsvaru un punktus

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" izredzes šosezon piedalīties "Eredivisie" kvalifikācijas turnīrā zaudējusi Leuvardenas "Cambuur", kuras neizšķirtā (3:3) pret "Dordrecht" divas reizes rezultatīvi sita Roberts Uldriķis.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
1

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".