Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ēriksons uzmundrina savējos

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" galvenais treneris zviedru speciālists Svens Gorans Ēriksons izteicies, ka īstais komandas pārbaudījums būs pēc Jaunā gada, kad nāksies spēlēt aizvien biežāk.

Šobrīd "City" ar 23 iegūtajiem punktiem desmit aizvadītajās spēlēs ieņem trešo vietu turnīra tabulā, priekšā palaižot vien "Arsenal" (25 punkti deviņās spēles) un "Manchester United" (23 punkti desmit spēlēs).

Neskatoties uz labo rezultātu, kas komandas līdzjutējos jau izraisa sajūsmu un cerības par spēlēšanu Eirokausos nākamsezon, galvenais treneris Svens Girans Ēriksons saglabā vēsu prātu: "Apmierinātība būs tad, ja mēs būsim augstā pozīcijā tabulā Maija vidū. Mūsu lielākais pārbaudījums būs tad, kad jāspēlē būs katru otro dienu Ziemassvētkos un Jaungadā."

Tāpat treneris atgādina saviem spēlētājiem, ka to nespēlēšana visās spēlēs nav jāuztver nepareizi: "Neviens nav laimīgs, ja netiek spēlēt, bet modernajā futbolā ir vajadzīgs sastāvs ar 20 līdz 23 spēlētājiem tik garai sezonai. Iespējas visiem būs vienmēr, tāpēc ir svarīgi, lai tās tiek izmantotas, kad tiek dotas. Uzbrucēji man sagādā tik pat lielas problēmas, cik vārtsargi. Visi strādā cītīgi un kļūst arvien spēcīgāki."

Izmantotie resursi:
www.premierleague.com

  +1 [+] [-]

, 2007-10-22 19:04, pirms 17 gadiem
man pirms sezonas bija doma , ka Svens visus ''paņems priekšā'' vot i būs joks ja viņš uz čempjonu līgu tiks
Slēpts komentārs: bulss91

  +2 [+] [-]

, 2007-10-22 19:22, pirms 17 gadiem
tev kaadas probleemas ar veseliibu? www.ltv7.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-22 23:35, pirms 17 gadiem
sii gada sensaacija! eriksons pieraada ka ir perfekts treneris!

     [+] [-]

, 2007-10-23 10:33, pirms 17 gadiem
vecim fonaaa latvijas karogs!!!