Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Mouriņjo nomainīs Skolari?

Jānis Pārums

Portugāļu treneris Žozē Mouriņjo, kurš nesen pēc vienošanās ar komandas vadību, atkāpās no Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galvenā trenera amata, iespējams, varētu amatā nomainīt Portugāles izlases treneri Luisu Felipi Skolari.

Mouriņjo cer, ka jau visdrīzākajā laikā atradīs jaunu darbavietu: "Gaidu telefona zvanus. Vēlos baudīt dzīvi un vēlos strādāt."

Pastāv iespēja, ka Mouriņjo varētu nomainīt brazīlieti Luisu Felipi Skolari Portugāles futbola izlases galvenā trenera amatā. Skolari pašlaik neklājas viegli un viņš tiek kritizēts par pēdējā laika nepārliecinošo Portugāles valstsvienības sniegumu.

Jāatgādina, ka UEFA vakar sodīja Skolari par nesportisko uzvedību 2008. gada Eiropas čempionāta (EČ) atlases spēlē 12. septembrī starp Portugāli un Serbiju (1:1). Mača noslēgumā izcēlās konflikts starp Skolari un serbu futbolistu Ivicu Dragutinoviču - brazīliešu treneris spēlētājam iesita. UEFA piesprieda trenerim četru spēļu diskvalifikāciju (un 12 000 eiro naudas sodu), kas nozīmē, ka atlikušās četras spēles EČ atlases turnīrā Portugālei būs jāaizvada bez esošā galvenā trenera.

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-09-21 13:13, pirms 17 gadiem
priekš Mourinjo tas būtu ideāli...jaunu klubu varētu atrast pēc euro2008...žēl Skolari, bet pats vainīgs...lai portugēzi šajā sarežģītajā grupā tiktu tālāk ,treneris ir vajadzīgs uz soliņa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-09-21 16:13, pirms 17 gadiem
nu skolari arii labais frukts. bet taadam impilsiivam cilveekamirnepiecieshamsklubs/izlase,kuraklausiitu uz vaarda,bet portugaalji ir biku paaraak zvaigzhnjoti un karstasiniigi. vins vareetu trenneet anglijas izlasi,kuri tomeer ir biku "aukstaaki" cilveeki un vareetu pildiit visas vinja iegribas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-21 22:49, pirms 17 gadiem
Gribeetos redzeet Mourinjo sadarbiibu ar Kristiano Ronaldo.Buutu jautri.

     [+] [-]

, 2007-09-22 10:50, pirms 17 gadiem
Nezinu. Diez vai.. Kaut kur lasīju, ka viņš izteicies, ka Portugālē neatgriezīsies ne kāda kluba, nedz arī izlases trenera statusā.