Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kuits karjeru vēlētos beigt ''Feyenoord'' rindās

Kuits karjeru vēlētos beigt ''Feyenoord'' rindās
Dirks Kuits
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' uzbrucējs Dirks Kuits atklājis, ka savu profesionālo karjeru kādu dienu labprāt noslēgtu, spēlējot Nīderlandes klubā ''Feyenoord'', kura rindās savulaik aizvadījis trīs sezonas.

28 gadus vecais futbolists ''Feyenoord'' klubā spēlēja trīs gadus, bet vēlāk 2006. gadā pievienojās ''Liverpool''. Roterdamas kluba rindās holandietis aizvadīja lieliskas trīs sezonas, 101 spēles laikā gūstot 71 vārtus. Protams, Nīderlandes izlases spēlētājam nav ne mazāko domu pašreiz pamest Liverpūli, taču viņš atzina, ka karjeras beigas vēlas pavadīt, spēlējot ''Feyenoord''. Kuits jau runājis ar ''Feyenoord'' kluba bosu Mario Bēnu un arī viņš atzinis, ka labprāt pieņems futbolistu savā komandā.

''Es ļoti labi pazīstu Mario. Mēs bieži sazvanāmies, apspriežam jaunos talantus, kā arī runājam par to, kā viss notiek šeit, Liverpūlē. Viņš mani uzklausa un mēģina mācīties no tā. Domāju, ka vienu dienu viņš aizvedīs ''Feyenoord'' līdz čempiontitulam. Tas ir mūsu abu sapnis. Atceros tos laikus, kad spēlēju tur, pretinieki drebēja no lieliskās atmosfēras, ko sarīkoja mūsu līdzjutēji tribīnēs. Mums vajag atgūt to laiku un esmu pārliecināts, ka tas izdosies,'' sacīja Kuits.

Pagājušajā sezonā visu turnīru ietvaros Kuits piedalījās 51 spēlē (vairāk spēles aizvadīja tikai Džeimijs Karagers – 54, bet Pepe Reina arī piedalījās 51 spēlē – R.Z.) un guva 15 vārtus (Stīvenam Džerardam – 24, bet Fernando Toresam – 17).

Izmantotie resursi:
setanta.com

  +7 [+] [-]

, 2009-06-21 11:59, pirms 15 gadiem
Es ceru ka Zēdofs arī savu pēdējo sezonu nospēlēs Ajax.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-06-21 12:54, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: nu Zēdorfs šaubos vai gribēs,vecis ir pārāk uzpūtīgs.
Kuits pārāk daudz runā,kāda jēga tagad stāstīti,ko darīs
Pats pazīsti, ja zini, ka uzpūtīgs?
Neuztraucies, ne Zēdorfs, ne Kauts tev neprasīs, kas viņiem jādara un kas jārunā.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-21 21:10, pirms 15 gadiem
Pirms dažiem gadiem ar jauno Kalou abi valdīja Feyenordā