Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Bumsongs uz ''Lyon''?

Bumsongs uz ''Lyon''?
Alans Bumsongs (pa labi)
Foto: Scanpix Sweden

Itālijas futbola kluba ''Juventus'' aizsargs Žans Alans Bumsongs, par kuru lielu interesi izrāda arī Anglijas Premjerlīgas klubs ''Fulham'', visdrīzāk varētu pievienoties Francijas čempioniem ''Lyon''.

Lai salāpītu caurumus aizsardzībā, ''Fulham'' komandas boss Rojs Hodsons aktīvi meklē klubam aizsargu un uzsver, ka tieši ''Juventus'' spēlētājs Bumsongs varētu būt aizsardzības problēmu risinājums viņa komandai.

Lai nu kā, tiek minēts, ka Francijas izlases aizsargs noliedzis vēlmi atkal spēlēt Premjerlīgā, kā arī noliedzis baumas par viņa iespējamo pievienošanos Turcijas klubam ''Besiktas'', jo plāno pārcelties atpakaļ uz Franciju.

28 gadus vecais aizsargs, kuram līgums ar ''Juventus'' ir līdz 2010. gadam, varētu tikt izīrēts Francijas klubam ''Lyon'' ar mērķi pagarināt līgumu arī uz ilgāku laiku.

Tiek lēsts, ka Bumsongs šīs dienas laikā varētu ierasties Lionā, lai apspriestu visas sīkākās nianses un, iespējams, jau šīs nedēļas laikā parakstītu līgumu.

Cik zināms, pašreizējiem Francijas čempioniem vajadzīgs pastiprinājums aizsarga postenī, jo komandas aizsargs Klebers Andersons, ceļa savainojuma dēļ, nevarēs spēlēt visu atlikušo sezonu.

Izmantotie resursi:
www.setantasports.com

     [+] [-]

, 2008-01-21 16:54, pirms 17 gadiem
Pašai Juvei tgd ar aizsargiem tā i kā ir, bet šie vēl pārdod...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-21 17:07, pirms 17 gadiem
Īrē ar iespēju pēc tam pārdot nevis pārdod. Turklāt Bumsongs ir nevis aizsargs, bet katastrofa, ja Newcastle faniem liktu izvēlēties starp viņu un Bramblu, tad nešaubos, ka izvēle kristu uz otro.