Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kalū noliedz baumas par aiziešanu no ''Chelsea''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kalū noliedz baumas par aiziešanu no ''Chelsea''
Salomons Kalū
Foto: SCANPIX

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Chelsea'' uzbrucējs Salomons Kalū noliedzis izskanējušās baumas par to, ka viņš sakarā ar mazo spēļu praksi vēlas pamest Londonas klubu.

Kopš par ''Chelsea'' galveno treneri kļuvis Luišs Felipe Skolari, Kotdivuāras izlases uzbrucējs Kalū šosezon piedalījies tikai trīs Londonas kluba spēlēs, visās nākot uz maiņu. Līdz ar Kalū mazo spēļu praksi parādījušās baumas par to, ka janvāra transfēru perioda laikā 23 gadus vecais spēlētājs varētu pamest Londonas klubu. Kā viens no potenciāliem Kalū pircējiem tiek minēts spānijas gigants ''Barcelona''.

Taču pats Kalū noliedzis baumas, uzsverot, ka turpinās cīnīties par vietu sastāvā un vēlas kļūt par vienu no vadošajiem ''Cheslea'' spēlētājiem: ''Es vēlos kļūt par ''Chelsea'' vadošo spēlētāju, attaisnot uz sevi liktās cerības un izcīnīt pēc iespējas vairāk uzvaras. Es turpināšu strādāt vēl cītīgāk, ceru gūt daudz vārtu, un palīdzēt to darīt saviem partneriem. Ceru, ka mūsu komanda uzvarēs visos turnīros, kuros šogad piedalīsies.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-20 13:46, pirms 16 gadiem
No Skolari projām neiet,tiek tikai padzīti...

  -1 [+] [-]

, 2008-09-20 13:48, pirms 16 gadiem
Jā, kad izlasīju par to, ka Kalū varētu aiziet, biju diezgan priecīgs... A tagad? Viņš tomēr paliks bendēt savu karjeru!